marvel rivalsda 82 falan bannerlordda daha savaşa başlamadan map de gezerken 85 87 derece falan oluyo valoranttada 75 derecelerde geziyorkaç derece oluyor
anlamadım soğutucu mu yetersiz kalıyo yoksa macundamı sıkıntı var.hocam soğutucudan dolayı büyük ihtimalle macunu değişmen gerekiyor
şöyle bir soğutucu önereyim.
thermalright assasin
14400f ile burdaki soğutucunun tek fanlısını kullanıyorum çok menunum. Hem daha soğuk hem çok daha sessizhocam soğutucudan dolayı büyük ihtimalle macunu değişmen gerekiyor
şöyle bir soğutucu önereyim.
thermalright assasin
peki bir termal macun öneriniz varmı? (biraz ucuz olursa iyi olur)ikiside diye tahmin ediyorum
Fiyat performans olarak mx4 ve mx6 iyidir. Biraz daha ucuz olsun dersen wipaste c2 alınabilir.peki bir termal macun öneriniz varmı? (biraz ucuz olursa iyi olur)
Thermalrightin tek fanlisini kullanıyorum aldığımda yanında macun da gönderdiler. Onu kullandım gayet idealpeki bir termal macun öneriniz varmı? (biraz ucuz olursa iyi olur)
normal hocam o soğutucu için biraz yüksek bir işlemci ak400 alabilirsiniz ya da 240mm bir sıvı soğutucu, sık sık indirim paylaşıyor Abdullah instagramdan takip et denk gelir illaki.2 hafta önce hazır sistem aldım işlemcim i5 14400f FRLSBY FCL-F1336C ile geldi ve işlemcim çok ısınıyor sorun soğutucudamı yoksa başka birşeydemi.
hocam Thermalright Assassin King 120 SE yeterli olurmu i5 14400f için bütçe olarak baya uygun gözüküyor.normal hocam o soğutucu için biraz yüksek bir işlemci ak400 alabilirsiniz ya da 240mm bir sıvı soğutucu, sık sık indirim paylaşıyor Abdullah instagramdan takip et denk gelir illaki.