Lenovo tabletler nasıldır?

Goatseb

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
432
Bütçe
20000
Lenovo Yoga Tab ZAG60029TR nasıldır? Not alma performansı, yazılım desteği, ekranı bu fiyat için yeterli mi? Diğer seçeneklerim S10Fe ile Honor Pad v9.

Lenovo Yoga Tab ZAG60029TR nasıldır? Not alma performansı, yazılım desteği, ekranı bu fiyat için yeterli mi? Diğer seçeneklerim S10Fe ile Honor Pad v9.
Samsung veya apple almalısın bence

Samsung veya apple almalısın bence
Apple yanında kalem yok ve 60hz. iPhone kullanıyor olsam ekosistem için yinede alırdım belki. S10FE tft ekran olması vs kafamı karıştırıyor. Honor yada konudaki tableti alacağım gibi.

Apple yanında kalem yok ve 60hz. iPhone kullanıyor olsam ekosistem için yinede alırdım belki. S10FE tft ekran olması vs kafamı karıştırıyor. Honor yada konudaki tableti alacağım gibi.
yani tablet işinde androide pek güvenmiyorum ben uzun süreli kullanım için apple çok iyi bir tercih kalem ekstra taksitle alınabilir ve evet 60hz ama Android işletim sistemi ile 120hz veya 90hz kullanacağıma 60hz ios kullanmayı tercih ederim
5 yıllık ipad 9. nesil bile ilk günkü gibi...

hocam not alma konusunda s10feyi elemenizi oneririm diger seçenekler arasinda cunku kalemi cok eski nesil tarz kaliyor. ve ucu asinip duruyor

yakınında teknoloji mağazası varsa canlı görmek daha iyidir

yakınında teknoloji mağazası varsa canlı görmek daha iyidir
Uzun kullanımda vereceği performans önemli benim için. Yazılım ne kadar stabil, Not alma performansı nasıl bunları anlamam lazım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,188,396
Üyeler
188,587
Son üye
maksutyilan16
Geri