Alibaba Güvenilir mi ?

CppDozer

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
192
Dostlar Arkadaşıma pc toplayacağız RX 5700 XT alıcaz türkiyede 3500TL civarında gaming gecesinde max 3100-3200'e düşüyor
Alibabadan bulduk ama ne marka yazıor ne de bir şey sizce dolandırılırmıyım ?

linki bıraıyorum .

Amazonran , alibabadan ve bangood dan ürün almaya hep korktum. Yerinizde olsam riske atmazdım.

Amazonran , alibabadan ve bangood dan ürün almaya hep korktum. Yerinizde olsam riske atmazdım.
Amazon ve banggood güvenilir de alibaba hakkında pek bilgim yok ama amazonda asla ve asla sorun yaşamazsın en ufak sorunda para ödemesi flan yapıyorlar

• Beğen
Reaksiyonlar: GRR8
Amazon ve banggood güvenilir de alibaba hakkında pek bilgim yok ama amazonda asla ve asla sorun yaşamazsın en ufak sorunda para ödemesi flan yapıyorlar
Satıcılar ayrı ayrı ürün sattığı için güvenemiyorum. Amazondan ürün aldım sıkıntı çıkmaz diye bir şey yokki. Satıcı isterse sana hıyarda yollayabilir ve alibaba bilindik bir site. İstersen alabilirsin ama dediğim gibi ben güvenmezdim.

ben önermem fake gpu olabilir zaten vergisiyle kuruyla aynı fiyata gelir risk almaya gerek yok burdan al direk

En az 5 tane sipariş etmen gerektiği yazıyor altta. Alibaba genelde toptancı gibi bir site
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

En az 5 tane sipariş etmen gerektiği yazıyor altta. Alibaba genelde toptancı gibi bir site
2. Attıgında 1 tane bu arada

Geri