Daha ne olsun usta. Beklentin ne 300 liraya pullbear mıBunlar toptan alınan fason üretim montlar beş para etmez şeyler.
Ayrıca yorumlarda birine 4 bin TL'lik motorcu montu göndermişler yanlışılıkla
Alıntıyı görüntüle
Ben de bu işin içindeyim ve bunlardan ucuza alma fırsatım var. Sorun şuradaki zaten bunların toptan fiyatı bile neredeyse bu kadar yani geri eklenen fiyat marka yaratıp kar yapmak için. Olay beklentiye girmek değil sırf ucuz diye giymeyi gerektirmiyor. Öyle ürünler var ki bırak 300 TL'yi bedava olsa giymezsin.Daha ne olsun usta. Beklentin ne 300 liraya pullbear mı
3 Paket sigara parası sonuçta babacım. Sen giymeyeceksin al manitaya hediye et.Ben de bu işin içindeyim ve bunlardan ucuza alma fırsatım var. Sorun şuradaki zaten bunların toptan fiyatı bile neredeyse bu kadar yani geri eklenen fiyat marka yaratıp kar yapmak için. Olay beklentiye girmek değil sırf ucuz diye giymeyi gerektirmiyor. Öyle ürünler var ki bırak 300 TL'yi bedava olsa giymezsin.
Ben sana onu diyorum işte manitaya hediye etmeyecek kadar bile değersiz bir şey3 Paket sigara parası sonuçta babacım. Sen giymeyeceksin al manitaya hediye et.