Türk Telekom 100 Mbps limitsiz Hiper interneti kullanıyorum. Ama son zamanlarda internet alakalı çok sıkıntılar çekiyorum. Kopme Çekmeme gibi. Türk Telekom tarafından gelip kontrol edildi kabloda bazı sıkıntılar olmuş düzeltti şuan için ama ilerde ne olur bilemiyorum artik. Yeni bir modem almayı düşünüyorum ama gerek varmı acaba diye sorguluyorum kendimi.Gelen arkadaşlar sorduğumda çok fazla gerek yok dediler ama. Şuan kullandığım modem ZTE VSDL modem ilk interneti bağlantığimdan beri aynı modemi nerdeyse 6 yıl oldu onu kullanıyorum Şuan ki taahhütmü yeni yeniledim daha 100 Mbps yaptım. sanki diyordum değiştirmiş olsam daha iyi olucak her yönden suanki ömrünü yemiş gibi duruyordu ama yenide bilemedim sizlere tanışmak istedim. Yeni almayı düşündüğüm yine Türk Telekom üzerinden bayiden bir fiber güçlü premium modem almayı düşünüyorum sanırım wifi 6 gibi şeylerde sanırım olucak içinde ama almaya gerek varmı acaba şuan internet paketim ve alt yapıma gerek varmı ki sonuçta alt yapı ve paket belli gerek varmı? hız konusunda kopma problemleri bir etkisi olur mu faydasını görürmuyum yoksa boşuna boşuna mı almış olurum uzun tuttum ama şimdiden cevap verenlere teşekkür ediyorum
Son düzenleme: