Migros Algida Dondurmalarda 500e 250 İndirim

Sepetteki ürünleri değiştirerek deneyin, bazıları indirimi bozuyor. Ben şöyle bir sepet yaptım:

1770475194477.webp

Evet komik boykot saçmalığını kendinize bırakın milleti bunaltmayın
İfade özgürlüğü diye bir şeyden haberin var mı ve bu senin gibi gayrimüslimler için olan bir yazı değil Müslüman olup boykotu unutabilsecek insanlara hatırlatma amaçlı bir uyarı metni ve farkındalık oluşturmak amaçlı seni bağlayan bir şey yok tabii senin amacın boykot metni ile "insanların darlanması" değil de direkt İslam'la olduğu için bu gibi şeyleri bahane edip kılıf uydurmanda nurdan bayağı komik ve acınası gözüküyor:)

İfade özgürlüğü diye bir şeyden haberin var mı ve bu senin gibi gayrimüslimler için olan bir yazı değil Müslüman olup boykotu unutabilsecek insanlara hatırlatma amaçlı bir uyarı metni ve farkındalık oluşturmak amaçlı seni bağlayan bir şey yok tabii senin amacın boykot metni ile "insanların darlanması" değil de direkt İslam'la olduğu için bu gibi şeyleri bahane edip kılıf uydurmanda nurdan bayağı komik ve acınası gözüküyor:)
Müslümanım ve bir müslümana gavur vs demek ne kadar günah olduğunu bilirsin ve bu seni ilgilendirmez boykot saçmalık

Müslümanım ve bir müslümana gavur vs demek ne kadar günah olduğunu bilirsin ve bu seni ilgilendirmez boykot saçmalık
Müslüman olan bir insan boykota "saçmalık" demez çünkü Peygamberimiz sav de bunun örnekleri var buğday olayı gibi kendini Müslüman olarak gösterip boykotu altı boş gibi göstermeye çalışman seni kâfir yapar git sor ben bunu söyleyemem ama soracağın tüm âlimler ve araştırmalar bunu destekleyecektir o yüzden Müslüman rolü yapıp propaganda yapma anlaştık mı .d

boykot saçmalık falan değil dize getiremyeceğin firma yok boykotla sıkıntı bizim milletimiz toplu hareket etme becerisini malesef kaybetti o yüzden herhangi bir tepki dahi çalışmıyor bizde.

Bende 400 e 200 varmisti kullandim tşk 750 ye 150 varmis onlada birlestirdim
Migros Hemen de 400e 200 iniyor, Migros Sanalmarkette 500e 250 iniyor. İkisini de ayrı ayrı kullanabilirsiniz. Migros Hemen de kullandığınız kod 1YASINDA ise Sanalmarkette tekrar kullanıp 1000e 200 daha indirim alabilirsiniz.

İslam fıkhına göre Müslümanları Katleden kafirlerin aslen helal olan ürünlerinin ticaretini yapmak caiz değildir. Bu durumda saçmalık demekte bir müslümana yakışırmı? Caiz olduğunu düşünüyorsan kanıtlayabilirsin burada

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,188,683
Üyeler
188,637
Son üye
Jadec
Geri