- Konu Sahibi Konu Sahibi
Rica ederim.Aynı yol ile 1 dk da onay verdi. Hemen mailime onaylanmıştır diye bildirim düştü. Konuyu açan arkadaşa teşekkür ederim.
Rica ederim.Aynı yol ile 1 dk da onay verdi. Hemen mailime onaylanmıştır diye bildirim düştü. Konuyu açan arkadaşa teşekkür ederim.
bi bende olmadı heAynı yol ile 1 dk da onay verdi. Hemen mailime onaylanmıştır diye bildirim düştü. Konuyu açan arkadaşa teşekkür ederim.
Bu ne işe yarıyor? Zaten office aboneliğim var ona ek önemli bir şey veriyorsa alayım yoksa gereksiz sanırım.Üniversite öğrencileri için geçerlidir. 28 Şubat 2026 veya stoklar bitene kadar son gün. Linkten kaydolabilirsiniz. 12 ay dolmadan üyeliği iptal etmeyi unutmayın. Paylaşıldıysa denk gelmedim.
aldım eyvallahÜniversite öğrencileri için geçerlidir. 28 Şubat 2026 veya stoklar bitene kadar son gün. Linkten kaydolabilirsiniz. 12 ay dolmadan üyeliği iptal etmeyi unutmayın. Paylaşıldıysa denk gelmedim.
Öyle şart yok sanırım. Aktif etme linki gelmedi henüz ama büyük ihtimalle yükseltme linki gelir hesabı girince premium olur.Ben linkedini edu okul maili ile kurmadım. Bu haktan nasıl yararlanabilirim ?
linklendin ne zaman geliyor?Üniversite öğrencileri için geçerlidir. 28 Şubat 2026 veya stoklar bitene kadar son gün. Linkten kaydolabilirsiniz. 12 ay dolmadan üyeliği iptal etmeyi unutmayın. Paylaşıldıysa denk gelmedim.
7 güne kadar gelir yazıyordu sanırım bana gelmedi henüz.linklendin ne zaman geliyor?