4 Yaşındaki Kızımla Bilgisayardan Oynayabileceğim Oyun.

EmrCPR

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
778
Dostlar selam,

Kızım 4 yaşın da onunla beraber bilgisayardan hangi oyunları oynayabilirim 2 kişilik oyunlar da neler var ? Dualsense var o gamepad den ben klavyeden oynayabileceğim hangi oyunlar var ?

Not: 4 yaşına kadar ekran görmedi. Yavaş yavaş ekran gösteriyorum. Günde 15-30 dakika oyun oynacağız.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Dostlar selam,

Kızım 4 yaşın da onunla beraber bilgisayardan hangi oyunları oynayabilirim 2 kişilik oyunlar da neler var ? Dualsense var o gamepad den ben klavyeden oynayabileceğim hangi oyunlar var ?

Not: 4 yaşına kadar ekran görmedi. Yavaş yavaş ekran gösteriyorum. Günde 15-30 dakika oyun oynacağız.
brothers a tale of two sons
split fiction
it takes two
a way out
2 cihaz olursa minecraft da fena sarar

brothers a tale of two sons
split fiction
it takes two
a way out
2 cihaz olursa minecraft da fena sarar
Teşekkürler hocam minecraftı yapamayız ya 😂 diğerlerine bakacağım şimdi.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Dostlar selam,

fall guys a bakilabilir renkleri tatli geldiginden ilgisini cekebilecegini dusunuyorum

Kesinlikle It Takes Two tatlı bir oyun biraz büyüdüğünde kavramaya başladığında baba kız minecraft oynamanızı tavsiye ederim (Hocam hayalimi yaşıyorsunuz henüz 18 yaşındayım ama bir gün kızım ve oğlum olduğunda onunla vakit geçirmeye özen göstereceğim kendimden biliyorum yoksa babaya uzak kalıyorlar en ufak olayda nefret başlıyor)

It Takes Two dört yaşında ki biri için algılaması zor olabilir ama yine de güzel oyun öneririm.

Geri