Yusuf B.
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 172
silgiylemi :OHocam ramleri sök soketlerinde toz moz var mı kontrol et olmadı silgiyle felan silip tekrar takmayı dene
silgiylemi :OHocam ramleri sök soketlerinde toz moz var mı kontrol et olmadı silgiyle felan silip tekrar takmayı dene
Evet ram slotları silgiyle siliniyor hiç görmemiş miydinizsilgiylemi :O
Markası ne ramlerin senin sonradan olmuş ama bende geçenlerde çakma ram aldım bire bir bu durum oldu 8 kullanılabilir vardı occt de kesinlikle 8 i geçmedisilgiylemi :O
ben ramlerı oc yaparken boyle bır sorunla karsılasmıstım 8gb gozukuyordu 16gb ramlerım yenıden baslatınca duzelmıstı ama ben ne olur ne olmaz eskı ayarlarıma gerı donup expo acıp gecmıstımFormat atıldı, bios sıfırlandı, Ram Bellek ler BIOS`ta da gözüküyor.
Çözüm bulamadım yardımcı olur musunuz?
Alıntıyı görüntüle
silgi tozu kalmasın diye hiç silgiyle silmedin, daha çok hava basınçlı şişeler oluyor ya onları kullanıyordumEvet ram slotları silgiyle siliniyor hiç görmemiş miydiniz
hala ayniHocam ramleri sök soketlerinde toz moz var mı kontrol et olmadı silgiyle felan silip tekrar takmayı dene
sistem ayniydi termal macun degisimi sonrasi bunu yaptidaha önceden nasıldı yoksa sistemi yenimi topladın ilk kezmi oluyor bu?
biosu güncelleyip format atsan yinemi düzelmiyor ?hala ayni
Markası ne ramlerin senin sonradan olmuş ama bende geçenlerde çakma ram aldım bire bir bu durum oldu 8 kullanılabilir vardı occt de kesinlikle 8 i geçmedi
bios deneyeceğim format yeni attimbiosu güncelleyip format atsan yinemi düzelmiyor ?
Biosu güncellendiniz mi? Son durum nebios deneyeceğim format yeni attim
Güncelledim. Aynı halenBiosu güncellendiniz mi? Son durum ne
Sistem bilgisi kısmında OC profile hali değil defaultu yazarHızı niye düşük
Bu videoya bakın bir de özellikle msconfig kısmınaGüncelledim. Aynı halen