mustafaisonline
80+
- Reaksiyon skoru
- 0
Ramleri sök uçlarını yumuşak silgi ile sil tak yada sök sokete üfür tak (ÜFÜR tükürme)Merhaba.
İncehesaptan dün sistem aldım. Gorev yoneticisinde ram 8gb(7.9gb) olarak gözüküyor. Ramleri dahil sistemi takıp hazır gönderdiler. Neden olur ne yapmalıyım. Toplam ramim 2x 8GB
Tam oturmamıştır. Aynısı başıma geldi, tabi benim hatam ama 1 yıl 16 gb ram kullandığımı sandım.Merhaba.
İncehesaptan dün sistem aldım. Gorev yoneticisinde ram 8gb(7.9gb) olarak gözüküyor. Ramleri dahil sistemi takıp hazır gönderdiler. Neden olur ne yapmalıyım. Toplam ramim 2x 8GB
pc yı yenıden baslat tekrar bı okusun eger yıne 8 gozukuyorse tak cıkar yapMerhaba.
Kanka denedim hepsini olmadı sağolasınpc yı yenıden baslat tekrar bı okusun eger yıne 8 gozukuyorse tak cıkar yap
sımdı 16 gozukuyor muKanka denedim hepsini olmadı sağolasın
İşlemci ram vs. takılı geldi. Ben kontrol ettiğimde 8di zaten. Kırıldıysada kargoda vs hasar almış olabilir bilmiyorumİşlemci pinini kırmış olma ihtimalin var mı
Evet 8 yazıyorGörev yöneticisinden kontrol ettiniz mi? Alıntıyı görüntüle
Hayır 8sımdı 16 gozukuyor mu
Oturmasa mandaldan oturma sesi gelir miydi ama? Bende çıt sesi geliyor oturuyor.Tam oturmamıştır. Aynısı başıma geldi, tabi benim hatam ama 1 yıl 16 gb ram kullandığımı sandım.
Ramlerin ikiside takılıBiraz komik saçma gelebilir ama kasanın içine baktınız mı gerçekten eksik olabilir mi ram eksik değilse yerlerini değiştirip deneyebilirsiniz, yine olmaz ise bakarız.
0 sistem deneyip göndermiyolar mı anlam veremediğim oTam oturmamıştır. Aynısı başıma geldi, tabi benim hatam ama 1 yıl 16 gb ram kullandığımı sandım.