Exterimate
80+
- Reaksiyon skoru
- 3
- Konu Sahibi Konu Sahibi
ekran kartını napsak hocamO zaman olabilir
ekran kartını napsak hocamO zaman olabilir
Hocam @donanimmsever bide bizim ortak kararımız olan 9070xt yapın diyorumekran kartını napsak hocam
sağolasınHocam @donanimmsever bide bizim ortak kararımız olan 9070xt yapın diyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
SSD Kingston nv3 M2 1tb ssd
Kasa psuyuda size araştırıp söylerim
Anakart b850 olabilir @donanimmsever
Ne düşünür bilmiyorum
Ram araştırmam lazim
Rica ederim hocam iyi günlerde kullanınsağolasın
Genel olarak oyun için ve evet nakit şansım var.
SSD 1 TV hangi marka 3 4 bin ?![]()
AMD Ryzen 5 7500F Altı Çekirdek 3.7 GHz Kutusuz Fansız İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AMD Ryzen 5 7500F Altı Çekirdek 3.7 GHz Kutusuz Fansız İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 5 7500F Altı Çekirdek 3.7 GHz Kutusuz Fansız İşlemci özelliklerini incele, 5.833,20 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
Thermalright Peerless Assassin 120 SE ARGB TL-C12C-S 120mm 6 x 6mm Isı Borulu AMD-Intel Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Mükemmel performans için altı saf Bakır ısı borusu ve optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120 mm fanlar.www.gaming.gen.tr
Kasa+psu olarak https://www.akakce.com/bilgisayar-k...sb-3-0-type-c-atx-kasa-fiyati,1114007925.html
A- tier listte psu ve modüler fakat kasanın fanları değiştirmeniz gerekebilir.
Eğer tek tek isterseniz
https://www.akakce.com/power-supply...s2850gd-f12s-gen5-850-w-fiyati,806647168.html B+
f/p akvaryum kasa.
ASUS TUF Gaming B850-E WiFi Anakart Soket AMD AM5 (Ryzen 9000, PCIe 5.0, DDR5 Bellek, WiFi 6E, PCIe Q-Release, BIOS Flashback, Aura Sync) : Amazon.com.tr: Bilgisayar
ASUS TUF Gaming B850-E WiFi Anakart Soket AMD AM5 (Ryzen 9000, PCIe 5.0, DDR5 Bellek, WiFi 6E, PCIe Q-Release, BIOS Flashback, Aura Sync) : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Bu parçalar 21k tutuyor.Kasa+psu ayrı ayrı olarak.
16gb 6000mhz cl 30 ramlar 2.el facebook gruplarında 14-16k.Dilerseniz özelden facebook gruplarını atabilirim.
9070xt 28-30k
ssd 1tb 3-4k
2.el facebook gruplarında çeşit çeşit marka var.SSD 1 TV hangi marka 3 4 bin ?
Soyledikleriniz alınabilir ama SSD biraz garip geldi
Ahahah dolandırıcı olmadığı ne malumki bu dünyada herkes yalan söyleyebilir2.el facebook gruplarında çeşit çeşit marka var.Alıntıyı görüntüle
Ahahah dolandırıcı olmadığı ne malumki bu dünyada herkes yalan söyleyebilir
Dostum adam nerden bilsin .dGece gece ne anlatıyorsun Allah aşkına ya.Bu forum git gide garip bir hal almaya başladı.Grup moderatörü kendisi.Sakın bu kafayla gruplara girme
yuhhhh 16gb 6000 cl30 14-16k mı?![]()
AMD Ryzen 5 7500F Altı Çekirdek 3.7 GHz Kutusuz Fansız İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AMD Ryzen 5 7500F Altı Çekirdek 3.7 GHz Kutusuz Fansız İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 5 7500F Altı Çekirdek 3.7 GHz Kutusuz Fansız İşlemci özelliklerini incele, 5.833,20 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
Thermalright Peerless Assassin 120 SE ARGB TL-C12C-S 120mm 6 x 6mm Isı Borulu AMD-Intel Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Mükemmel performans için altı saf Bakır ısı borusu ve optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120 mm fanlar.www.gaming.gen.tr
Kasa+psu olarak https://www.akakce.com/bilgisayar-k...sb-3-0-type-c-atx-kasa-fiyati,1114007925.html
A- tier listte psu ve modüler fakat kasanın fanları değiştirmeniz gerekebilir.
Eğer tek tek isterseniz
https://www.akakce.com/power-supply...s2850gd-f12s-gen5-850-w-fiyati,806647168.html B+
f/p akvaryum kasa.
ASUS TUF Gaming B850-E WiFi Anakart Soket AMD AM5 (Ryzen 9000, PCIe 5.0, DDR5 Bellek, WiFi 6E, PCIe Q-Release, BIOS Flashback, Aura Sync) : Amazon.com.tr: Bilgisayar
ASUS TUF Gaming B850-E WiFi Anakart Soket AMD AM5 (Ryzen 9000, PCIe 5.0, DDR5 Bellek, WiFi 6E, PCIe Q-Release, BIOS Flashback, Aura Sync) : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Bu parçalar 21k tutuyor.Kasa+psu ayrı ayrı olarak.
16gb 6000mhz cl 30 ramlar 2.el facebook gruplarında 14-16k.Dilerseniz özelden facebook gruplarını atabilirim.
9070xt 28-30k
ssd 1tb 3-4k
Bilmekle alakası yok bunun.Attığım ss sadece örnekti ki yer vermiş elden aldığın yerin nesi dolandırıcı olabilir?Özellikle de ''Test edip alınabilir'' yazısını gördükten sonra.Dostum adam nerden bilsin .d
16x2 eksik yazmışım*yuhhhh 16gb 6000 cl30 14-16k mı?
Hocam söylersen bilcrktimki sen bana moderatör deseydin ben dolandırıcı olduğunu söylemiyecektimGece gece ne anlatıyorsun Allah aşkına ya.Bu forum git gide garip bir hal almaya başladı.Grup moderatörü kendisi.Sakın bu kafayla gruplara girme
Hocam Facebook denince benim dolandirilma anım aklıma geliyo o yüzden baya on yargiliyim orayaBilmekle alakası yok bunun.Attığım ss sadece örnekti ki yer vermiş elden aldığın yerin nesi dolandırıcı olabilir?Özellikle de ''Test edip alınabilir'' yazısını gördükten sonra.
16x2 eksik yazmışım*