RTX 5070 Tİ dan RTX 5090 a geçilir mi ?

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
aferin sana, sabahlık ilgi dozunu aldıysan 5090'ınla aç oyun oynamaya başla.
İlgi niye istiyim sizin gibi karı mıyım ben amacım insanlara faydalı olabilmek amaç insanların aynı konuyu Google da kolayca aratarak bulması ve konuyu açmakla uğraşmalarını istemiyorum

Ne demek anlamadım ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ne alaka ** para varki aldık sadece fiyat farkına değmez mi diye merak edip duruyorum sadece.
değmez la değmez adamlar bununla GTA 6 yapıyor 😢😢😢

aferin sana, sabahlık ilgi dozunu aldıysan 5090'ınla aç oyun oynamaya başla.
deme abi öyle bir yandan rdr2 oynayıp arkadadan Minecraft 2 nin animasyonlarını yapıcak B)

• Muhteşem
Reaksiyonlar: XPCX
değmez la değmez adamlar bununla GTA 6 yapıyor 😢😢😢

deme abi öyle bir yandan rdr2 oynayıp arkadadan Minecraft 2 nin animasyonlarını yapıcak B)
Doğru hocam bence de değmeycek gibi iptal edip 5070 ti alsam daha iyi olucak gibi geliyor sağolasın :)

İlgi niye istiyim sizin gibi karı mıyım ben amacım insanlara faydalı olabilmek amaç insanların aynı konuyu Google da kolayca aratarak bulması ve konuyu açmakla uğraşmalarını istemiyorum
ya 9070 xtden 5090a geçeyim mi diye sordun 1 gün konuşup değmeyeceğini anlattı insanlar sana, aynı konuyu tekrar tekrar açmanın amacı insanlara yardım falan değil.

ya 9070 xtden 5090a geçeyim mi diye sordun 1 gün konuşup değmeyeceğini anlattı insanlar sana, aynı konuyu tekrar tekrar açmanın amacı insanlara yardım falan değil.
Aynı konuyu görecek bir başkası için değmeyeceğini direkt okuyup anlar ve almaz vakit kaybetmez konuyu açmakla konuya bakıp gider başka kart alır bundan daha öte yardım mı olur insanlara zaman kazandırmak amacım.

Yayıncı veya bu işlerle uğraşmiyorsqn geçilmez.

• Muhteşem
Reaksiyonlar: XPCX
Merhaba arkadaşlar 4K da oynuyorum MSI MLG EDİTİON RTX 5070 Tİ ve MSI VENTUS RTX 5090 iptal edip almalı mıyım 5070 ti aradaki 100 bin TL fiyat farkını da düşünürek yorum yaparsanız çok sevinirim.

5070ti 4k kartı değil.

haşhaş mı geçiyonuz 😝
Yok be hocam ciddiyim borç vardı kapattım buna geçtim 6 taksit ile ama 5090 taksitte ödemek istemiyorum 5070 ti direkt peşin alabilirim daha fazla taksitlerle uğraşmak istemiyorum açıkçası aradaki fiyata değmeyeceğini zaten biliyorum.

5070ti 4k kartı değil.
Dlss ve MFG ile tam olarak olmasa da bir 4k kartı oluyor ama hocam

Yok be hocam ciddiyim borç vardı kapattım buna geçtim 6 taksit ile ama 5090 taksitte ödemek istemiyorum 5070 ti peşin alabilirim daha fazla taksitlerle uğraşmak istemem açıkçası aradaki fiyata değmeyeceğini zaten biliyorum.

Dlss ve MFG ile tam bir 4k kartı oluyor ama hocam

İnsanlara bu zamanda neden yardım edilmez en net örneğisin değişik tipler dolu bu forum insanlara zaman kazandırmaya çalışalım derken dalga konusu oluyoruz çok ilginç valla siz babanızın size verdiği harçlıklarla devam edin hayatınıza aç Minecraft keyfine bak. Kısa ve öz cevaplar yerine dalga geçmek aptallık göstergesi değilde nedir anlamıyorum.

İnsanlara bu zamanda neden yardım edilmez en net örneğisin değişik tipler dolu bu forum insanlara zaman kazandırmaya çalışalım derken dalga konusu oluyoruz çok ilginç valla siz babanızın size verdiği harçlıklarla devam edin hayatınıza aç Minecraft keyfine bak. Kısa ve öz cevaplar yerine dalga geçmek aptallık göstergesi değilde nedir anlamıyorum.
gerek yok

neye şaşırdın kral

yaw tek kolum yok yazı yazdırma bana 😢

5090 oyun için değil iş için kullanılması gereken bir kart 4k da 5070ti da 9070xt de yeteri kadar performans veriyor kaldı ki siz bu karta 150 bin bayılacaksınız sırf oyun oynamak için 500hz 4k monitörün var mı? yok bence farka değmez ne boş bir açıklama oldu la bu utandım 😢

eee şuanda babamın ödediği telefonla yine babamın ödediği internet ile foruma giriyorum buna bir itirazın var mı yoktur bence tatlı şey

onlarca insan sana gelipte sabah akşam 5090 a geçilir mi edilir mi diye tavsiye veremez biraz akıl yürütmeye çalış 9070xt 5090 kıyaslamasında "9070xt al verdiğin paraya değer 5090 alınmaz" diyorsa 5070ti içinde aynısını söyleyecek gelip burda bı alıyorum diyip bir almıyorum vazgeçtim dersen senle benim yaptığım gibi dalga geçerler ondan sonrada tek yapabileceğin şey "babandan geçiniyorsunuz Minecraft oynayın " diyip ağlamak olur

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri