🔥İndirim Laptop Standı 199 TL

1-2 senedir kullaniyorum. Gecen ayaklarda pimlerden biri cikmisti. Geri yerine yerlestirince oldu. Bence fiyatina gore guzel ama laptop klavyesinde hizlica yazinca laptop dogal olarak biraz sarsiliyor.

bu ürüne niye soğutucu muamelesi yapıldı konuda anlamadım. tabi ki laptopun hava almasını kolaylaştırıyor ama asıl amacı yükseltip göz hizasına getirmek. kullanıyorum ben monitörlerle aynı hizaya geliyor rahat kullanım oluyor

bu ürüne niye soğutucu muamelesi yapıldı konuda anlamadım. tabi ki laptopun hava almasını kolaylaştırıyor ama asıl amacı yükseltip göz hizasına getirmek. kullanıyorum ben monitörlerle aynı hizaya geliyor rahat kullanım oluyor
Ben bir de böyle Bir şey aldım fanli sistem daha iyi. Biraz fiyat farkı var ama değer
https://share.temu.com/jmpzoFs4B7B

performans manyagi oldugumuz icin :giggle:

Plastik olmamasına dikkat edin metal olanlar çok sağlam 17 inçe kadar rahatlıkla taşır. yıllardır kullanıyorum 50 TL'ye almıştım 4 laptop gördü stand :D

Plastik olmamasına dikkat edin metal olanlar çok sağlam 17 inçe kadar rahatlıkla taşır. yıllardır kullanıyorum 50 TL'ye almıştım 4 laptop gördü stand :D
Onu ben temuda yaşadım metal diyordu plastik geldi, çocukların elinde tabletlerini koyuyorlar çok kötü

siyahı olsa süper olurmuş
Vardı aslında ama stok kalmamış. Takip et bunu:

Vardı aslında ama stok kalmamış. Takip et bunu:
tamamdır hocam sağolun

Geri