❌İndirim Bitti! 5599TL - MSI MB PRO B760-P II SOKET 1700 DDR5 7000(OC) PCI-E,M.2 USB3.2

En ucuzundan 1700 soket bir sistem toplamaya çalışıyorum ekran kartsız olacak şekilde. Sepetimde şu an 2900 TL'den H610M-G var ama bu fırsatı görünce çok kararsız kaldım açıkçası :D

SSD arıyordum kaçırmışım bugün :(

En ucuzundan 1700 soket bir sistem toplamaya çalışıyorum ekran kartsız olacak şekilde. Sepetimde şu an 2900 TL'den H610M-G var ama bu fırsatı görünce çok kararsız kaldım açıkçası :D

4 slot ram optik ses girişi ssd heatsink vs baya dolu kart değer kesinlikle zaten piyasası 7.5k

Arasında dağlar kadar fark var

13400f kullaniyorum buna gecsemmi bilemedim ama ram ler ddr4 bi de onun masrafi olacak

1 senedir 12700f'li sistemimde kullanıyorum almayı düşünen varsa alabilir çok dolu bir anakart, ön sub/center ve arka her kanal için ayrı 5.1 ses çıkışı, optik jak çıkışı, 5 ayrı fan, cpu fan ve pompa fanı girişi, 2 tane m2 ssd, 2 tane 12 RGB ve 2 tane ARGB girişi vs vs, hem işlemci hem ekran kartı tam güçte 5-6 saat 70-73 derecelerde çalışsa bile PCH ve MOS sıcaklıkları 56 dereceyi geçtiği hiç olmadı, kesinlikle tavsiye ederim yani.

lan tam heyecan yaptım alcam lanet ddr5 ya
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1 senedir 12700f'li sistemimde kullanıyorum almayı düşünen varsa alabilir çok dolu bir anakart, ön sub/center ve arka her kanal için ayrı 5.1 ses çıkışı, optik jak çıkışı, 5 ayrı fan, cpu fan ve pompa fanı girişi, 2 tane m2 ssd, 2 tane 12 RGB ve 2 tane ARGB girişi vs vs, hem işlemci hem ekran kartı tam güçte 5-6 saat 70-73 derecelerde çalışsa bile PCH ve MOS sıcaklıkları 56 dereceyi geçtiği hiç olmadı, kesinlikle tavsiye ederim yani.
ddr5 olmasa alıyordum

Güzel bir ATX anakart. Benim için en büyük dezavantajı arka portta 4 usb olması. Bundan dolayı bu anakartı eleyip Gigabyte B760 Gaming X almıştım.

buna indirimden ne 14600k ya da kf yakışır ha

Geri