Çözüldü✓ Sahibinden dolandırıcılığı.

Evet ne fakir ne zengin olurum ama süreci tanıdığım bir avukata attım uzlaşma talebi için avukattan mesaj bekliyorum.
Siz acilen reaksiyon alın yanına bence kâr kalmasın miktar kimine göre fazla kimine göre az gelebilir ama sonuçta para karşılığı ürün almanız gerekiyor karşı taraf gereğini yapmıyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

aynen bana da kapora dolandırıcılığı tarzı bir şey gibi geldi
Milleti öpüyorlar geçen M2 ssd vb şeyler arıyordum havale sonrası kargo da diretiyor neymiş PG satıcıyı korumuyormuş evet güvenlik açığı ve elbette var olabilir dolandırabilir alan kişi satıcıyı ama o zaman riske girme elden sat yani 1-2 kez satım oldu öyle karşı taraf sonuna kadar güvendi ücretin tamamını hesaba attı gönderimini atar atmaz yaptım dürüst olmak lazım ticarette diye düşünüyorum.Normalde ben sevmiyorum öyle ben yada karşı taraf ibana para atsın ürünü kargoyla göndersin diye baksın falan satıcı bende olsam vicdanım rahat olmuyor ürün benden çıksın gitsin istiyorum en seri şekilde kargoluyorum

Siz acilen reaksiyon alın yanına bence kâr kalmasın miktar kimine göre fazla kimine göre az gelebilir ama sonuçta para karşılığı ürün almanız gerekiyor karşı taraf gereğini yapmıyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Milleti öpüyorlar geçen M2 ssd vb şeyler arıyordum havale sonrası kargo da diretiyor neymiş PG satıcıyı korumuyormuş evet güvenlik açığı ve elbette var olabilir dolandırabilir alan kişi satıcıyı ama o zaman riske girme elden sat yani 1-2 kez satım oldu öyle karşı taraf sonuna kadar güvendi ücretin tamamını hesaba attı gönderimini atar atmaz yaptım dürüst olmak lazım ticarette diye düşünüyorum.Normalde ben sevmiyorum öyle ben yada karşı taraf ibana para atsın ürünü kargoyla göndersin diye baksın falan satıcı bende olsam vicdanım rahat olmuyor ürün benden çıksın gitsin istiyorum en seri şekilde kargoluyorum
Evet bende aynı şekil eski sistemimi tek yek satmıştım hiçbir alıcının güvenini kırmadım.Bugünse bugün,yarınsa yarın kargolarım.

Param güvendeyle almaniz gerekiyor geçmiş olsun.

Ürünler elinde var ise yoksada cebinden karşılamalı bence yada para iadesi yapmalı ki resmen düdüklemeye çalışıyor kim bilir kaç kişiye aynısını yaptı ve yapıyor
Yapıp yapmaması onun vicdanına kalmış.Bildiğim bir mahallede oturuyor.İşim olmasa gidip buldururdum.

Yapıp yapmaması onun vicdanına kalmış.Bildiğim bir mahallede oturuyor.İşim olmasa gidip buldururdum.
Karar sizin hocam nasıl isterseniz geçmiş olsun tekrardan

5-6 sene önce birisi bana aynısını yaptı. numarasından yola çıkıp dava actım, lavuk ağlaya ağlaya paranın 2 katını geri vermişti. tabi parayı alıp dururmuyum amca oglu ve halasına kime ulastıysam hırsız olduğunu belirttim, artık ailede adı hırsız selim :D kısacası mahkemeye verin..

Hocam ben de Hulya P. isimli kullanıcıdan dolandırılacaktım bugün . Bir arkadaş ulaştı bana (@roanthe ) bir tane ilan yorumundan Hulya P. dolandırıcıdır falan dedi anlattı bana kargo gelince videoya al dedi kargocunun yanında ben de kargo gelmeden hulya p. isimli kullanıcıya söeyldim kargocunun yanında video çekeceğim diye . Kargodan deodorant çıktı . Videoyu çektim beni aradı 1-2 kere kapattım 2dakika sonra tekrar aradı bu sefer açtım deodorant göndermişsiniz parayı göndermeseniz gerekli yerlere başvuracağım dedim ardından parayı atacağım kusura bakmayın dedi benim 3 tane kargocum var onlar yanlış ürün göndermiştir dedi ismini istedi verdim dümenden . 1700tl ürün + 245tl kargo parasını istedim anında attı . Garip bir olaydı

Bu Hulya P. Samsunda bilgisayar paracalarını cok uyguna satan kadın sanırım bende bir defa aradım dolandırıcı oldugunu hissedince vazgeçtim.Ucuz bir sey varsa 2 kere düşünün.Mümkünse eski ve yıldızlı satıcılarına alın

ben babama güvenmiyom siz elin adamına güvenip para atıyosunuz, trajikomik

Yılda binlerce kişi dolandırılıyor ama kimse akıllanmıyor yine aynı döngü devam ediyor.

son durum ne acaba

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,189,213
Üyeler
188,720
Son üye
Mehmet Yıldız54
Geri