Steam'den Epic Games'e geçiş

Aynen bende o kafadaydım ama AAA oyunlara geçince fiyat farkı çok açıldı

Sence uzun süredir bende olan hiç oynamadığım oyunları iade etsem kabul edilirmi steam tarafından?
15 günü geçince %5 ihtimal iade ediyorlar fakat 15 gün içinde ve 2 saati geçmediyse kesin iade alırsın. bazen 2.5 saat 3 saat oynama sürelerine de iade edilebiliyor 5 saat oynayıp iade alan gördüm kişiden kişiye değişiyor galiba

15 günü geçince %5 ihtimal iade ediyorlar fakat 15 gün içinde ve 2 saati geçmediyse kesin iade alırsın. bazen 2.5 saat 3 saat oynama sürelerine de iade edilebiliyor 5 saat oynayıp iade alan gördüm kişiden kişiye değişiyor galiba
En mantıklısı steam da pahalı olanları Epic'ten almak ama steamdaki düzenli kütüphanemin bozulması kafa yoruyor bu seferde

Aynen bende o kafadaydım ama AAA oyunlara geçince fiyat farkı çok açıldı

Sence uzun süredir bende olan hiç oynamadığım oyunları iade etsem kabul edilirmi steam tarafından?
Bende olmuştu.

epic atölye pazar vb. şeyler gelse steam gircek adam kalmaz. bende 2025 yılı içersinde aşırı derece steamdan kopup epice girdim steamden 2 3 oyun dışında epicden 5-6 oyun oynuyorum. bi oyun almak istesem ilk epic e bakarım

epic atölye pazar vb. şeyler gelse steam gircek adam kalmaz. bende 2025 yılı içersinde aşırı derece steamdan kopup epice girdim steamden 2 3 oyun dışında epicden 5-6 oyun oynuyorum. bi oyun almak istesem ilk epic e bakarım
Bende yakında senin yapacağını yapacak gibiyim. Keşke epic gameste dediklerimiz duyup duruma ayıkıp böyle saydığımız olayları getirsede tamamen oraya geçsek

Türkiye'de olabilir o dediğin ama dünyada epici takan yok. Geçen sene bedava verdiği oyunların steamde satışı artmış, üstüne bir önceki seneye göre oyun satış geliri %1 artmış epicin. Kimsenin oyun falan aldığı yok epicten. Adamlar ordan kâr bile etmiyordur kesin. Zaten daha geçen çıktılar rezalet berbat bir mağazamız var diye açıklama yaptılar. Steamin 30 sene önce getirdiği özellikleri şimdi getirecekler die kimse sanal kütüphanesini bırakmaz. Şahsen ben param varsa steamden alıp oyunları bir yerde toplamayı tercih ediyorum. Ailede var, ailedeki üyeler de alınan oyunlardan faydalanıyor. Ha param yoksa gider korsan indiririm zaten epic ile aynı kafaya geliyor. Korsanda en azından cebimden para çıkmamış oluyor.

Türkiye'de olabilir o dediğin ama dünyada epici takan yok. Geçen sene bedava verdiği oyunların steamde satışı artmış, üstüne bir önceki seneye göre oyun satış geliri %1 artmış epicin. Kimsenin oyun falan aldığı yok epicten. Adamlar ordan kâr bile etmiyordur kesin. Zaten daha geçen çıktılar rezalet berbat bir mağazamız var diye açıklama yaptılar. Steamin 30 sene önce getirdiği özellikleri şimdi getirecekler die kimse sanal kütüphanesini bırakmaz. Şahsen ben param varsa steamden alıp oyunları bir yerde toplamayı tercih ediyorum. Ailede var, ailedeki üyeler de alınan oyunlardan faydalanıyor. Ha param yoksa gider korsan indiririm zaten epic ile aynı kafaya geliyor. Korsanda en azından cebimden para çıkmamış oluyor.
Bende yakında senin yapacağını yapacak gibiyim. Keşke epic gameste dediklerimiz duyup duruma ayıkıp böyle saydığımız olayları getirsede tamamen oraya geçsek
şuan tek korkum epicin saçma olaylar yüzünden (zarar oyun satamaması vb.) birden herşeyi kapatıp gitmesi olabilir.

Dostum nerde ucuzsa ordan al. Bende god of war, spiderman ve spiderman miles morales steamde. Gow ragnarok ve spiderman 2 epicte mesela. İkisini de kullan.

Steam+epic hesaplarım var steamda yada epicte ne alırsam 2 platform üzerinden alıp yedekliyorum epicte yoksa steamdan steamda yoksa epicten alıyorum 2 sinde varsa 2 sindede oyunun aynısını alıyorum

Hocam belli ki var, allah daha da çok verir umarım. Ama uzun zamandır Sıcak Fırsatlar konularında gördüğüm kadarıyla korkunç derecede saçma bir para harcama alışkanlığınız var.
Hayatın çıkışları olduğu gibi inişleri de var, bir gün zor duruma düşerseniz bu günlere lanet edersiniz.
Herhangi bir oyunu bir platformdan almışken diğerinde de satın almak gerçekten hiç mantıklı değil.

launcher sorunları konusu açmak istemiyorsan steamde kal
Kafamı en çok karıştıran noktalardan birisi o ama Epicteki launcher ile boğuşmak stemdaki fiyatlarla boğuşmaktan daha kolay gibi geldi bilemedim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dostum nerde ucuzsa ordan al. Bende god of war, spiderman ve spiderman miles morales steamde. Gow ragnarok ve spiderman 2 epicte mesela. İkisini de kullan.
Öyle yapacam gibi duruyor ama steamdaki düzeni bozmak çok sıkıntı olacak benim için 😬
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dediğin doğru ama TR de fiyat olarak epic daha makul steame göre bende senin gibi düşünüyordum Epic'ten almak ile korsan aynı şeydir diye büyük yer kaplayan oyunları indirirken korsanlar sıkıntı çıkartıyordu eskiden hatırladığım kadarıyla yanlış değilsem

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,105
Üyeler
188,879
Son üye
dlzdma
Geri