Hocam A9 pro ya baktım. Stok göremedim.atk a9 serisi
geçenlerde eklenmişti yine bitmiş beklerim dersen belki yeniden eklenir o zaman alırısnHocam A9 pro ya baktım. Stok göremedim.
Olmazsa stok bekleyim. Teşekkür ederim.geçenlerde eklenmişti yine bitmiş beklerim dersen belki yeniden eklenir o zaman alırısn
rica ederim. ben ultra max 2.0 olan modelini kullanıyorum 2 haftadır memnunum. uygulamasından aklına gelebilecek bütün ayarlar yapılıyor.Olmazsa stok bekleyim. Teşekkür ederim.
Sizin ürünün batarya 800 mA miş. Ve Blade switch var. Ayrıca işlemcim 7500f 8000 hz performansı etkilermi. Bilginiz var mı Hocam.rica ederim. ben ultra max 2.0 olan modelini kullanıyorum 2 haftadır memnunum. uygulamasından aklına gelebilecek bütün ayarlar yapılıyor.
bende 13400f var 8k da milim takılma bile olmadı oyun oynarkende boştayken mouse hareket ederkende. arkadaşta aynısını kullanıyor onda r5 5600 var aynı durum onda da geçerli hiçbişey olmadı. 7500f te rahat kaldırır 8k yıSizin ürünün batarya 800 mA miş. Ve Blade switch var. Ayrıca işlemcim 7500f 8000 hz performansı etkilermi. Bilginiz var mı Hocam.
Teşekkürler hocam.bende 13400f var 8k da milim takılma bile olmadı oyun oynarkende boştayken mouse hareket ederkende. arkadaşta aynısını kullanıyor onda r5 5600 var aynı durum onda da geçerli hiçbişey olmadı. 7500f te rahat kaldırır 8k yı
Arkadaşlar merhabalar. 2000-2500 civarında sorunsuz (Tıklama atlama vb olmayan) mouse önerebilir misiniz?. Seçeneklerde
* Darmoshark M3 V2 var.
* VXE Dragonfly R1 Pro var.
Ya da siz ne önerirsiniz.