Yardım 1 milyona araba önerisi

Eray01982

80+
Reaksiyon skoru
23
Genç arabası ve otomatik ne alınır 100 bin daha çıkabilirim max önerinizi bekliyorum

Golf veya leon tam piyasaları bilmiyorum ama vardır bu paraya

Genç arabası ve otomatik ne alınır 100 bin daha çıkabilirim max önerinizi bekliyorum
Hocam uzun vadede mi kullanmayı düşünüyorsunuz ? Aynı zamanda genç işi derken hem tip hem de hız olarak mı kastettiniz ? Hata boya tramer ve km için bi sınırınız var mıydı ?

Hocam uzun vadede mi kullanmayı düşünüyorsunuz ? Aynı zamanda genç işi derken hem tip hem de hız olarak mı kastettiniz ? Hata boya tramer ve km için bi sınırınız var mıydı ?
evet degişensiz olsun lokal boya olabilir ama az olmak şartıyla

evet degişensiz olsun lokal boya olabilir ama az olmak şartıyla
Clio, Scala, Swift, Astra fln gelebilir birde stonic var hatchback değil ama suv da denilmez bence suvcuk diğerlerine göre stonic biraz daha mantıklı
1 milyon varsa 2 tane alalım hemen uçtu onlar 1700 den başlıyorlar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1.6 polo cam tavan cay motor fb7 rocco çıkar o paralara
Çok gereksiz yükseldiler ya

Clio, Scala, Swift, Astra fln gelebilir birde stonic var hatchback değil ama suv da denilmez bence suvcuk diğerlerine göre stonic biraz daha mantıklı

Çok gereksiz yükseldiler ya
Aşırı derece 1500 olucak araba şuan 1900 istiyorlar mat plus paketlere
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1 milyona alınan mondeodan da hayır gelmez hocam hem arkadaş genç işi diyor. Kia ceed veya pro ceed, Hyundai i30, Megane 3 de olabilir furkağn kardeşimizin önerdikleri de mantıklı
O araçların hiçbiri genç işi değil

O bütçede Clio / i20 mantıklı bence tabikide Alman konforunu sağlamazlar ama günü kurtarırlar. Kredi varsa ödenip sonrasında C segmente geçilmesi daha mantıklı gibi.

Ekstra olarak Alman tercih edilirse bu bütçede kesinlikle DSG kontrollerini yaptırın 50-60 gibi bir maaliyet çıkabiliyor ( kendimden biliyorum ). Ekstra olarak direksiyon kutusu gibi kronik sorunlar da km yükseltikçe artabiliyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,188,962
Üyeler
188,681
Son üye
Velnc
Geri