Hocam uzun vadede mi kullanmayı düşünüyorsunuz ? Aynı zamanda genç işi derken hem tip hem de hız olarak mı kastettiniz ? Hata boya tramer ve km için bi sınırınız var mıydı ?Genç arabası ve otomatik ne alınır 100 bin daha çıkabilirim max önerinizi bekliyorum
evet degişensiz olsun lokal boya olabilir ama az olmak şartıylaHocam uzun vadede mi kullanmayı düşünüyorsunuz ? Aynı zamanda genç işi derken hem tip hem de hız olarak mı kastettiniz ? Hata boya tramer ve km için bi sınırınız var mıydı ?
1 milyon varsa 2 tane alalım hemen uçtu onlar 1700 den başlıyorlarGolf veya leon tam piyasaları bilmiyorum ama vardır bu paraya
1.6 polo cam tavan cay motor fb7 rocco çıkar o paralaraGenç arabası ve otomatik ne alınır 100 bin daha çıkabilirim max önerinizi bekliyorum
Clio, Scala, Swift, Astra fln gelebilir birde stonic var hatchback değil ama suv da denilmez bence suvcuk diğerlerine göre stonic biraz daha mantıklıevet degişensiz olsun lokal boya olabilir ama az olmak şartıyla
Çok gereksiz yükseldiler ya1 milyon varsa 2 tane alalım hemen uçtu onlar 1700 den başlıyorlar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
1.6 polo cam tavan cay motor fb7 rocco çıkar o paralara
MondeoGenç arabası ve otomatik ne alınır 100 bin daha çıkabilirim max önerinizi bekliyorum
1 milyona alınan mondeodan da hayır gelmez hocam hem arkadaş genç işi diyor. Kia ceed veya pro ceed, Hyundai i30, Megane 3 de olabilir furkağn kardeşimizin önerdikleri de mantıklıMondeo
Aşırı derece 1500 olucak araba şuan 1900 istiyorlar mat plus paketlereClio, Scala, Swift, Astra fln gelebilir birde stonic var hatchback değil ama suv da denilmez bence suvcuk diğerlerine göre stonic biraz daha mantıklı
Çok gereksiz yükseldiler ya
O araçların hiçbiri genç işi değil1 milyona alınan mondeodan da hayır gelmez hocam hem arkadaş genç işi diyor. Kia ceed veya pro ceed, Hyundai i30, Megane 3 de olabilir furkağn kardeşimizin önerdikleri de mantıklı
Gidip araçlara bakmanızı öneririm.O araçların hiçbiri genç işi değil