Yardım 1 milyona araba önerisi

Hocam sonradan eklediğim gibi kroniklere dikkat etmek lazım onu geçtim şuanda volkswagen tarafında fiyatlar çok yükseldi. Borç bittikten sonra yükseltmek daha mantıklı olabilir. Clio/ i20'de daha modelli araba alırsın.

guiletta 1.4tb 120km altı sunrooflu alınabilir ama kovalamak lazım çok ilan düşmüyor polo 1.2tsi olabilir bütçe biraz daha çıkarsa polo 1.0tsi golf 1.2tsi olabilir düz vites problem değil dersen golf 1.0tsi impression olabilir

Otomatik olarak bu paraya genç işi sorunsuz araç yok.

Hocam sonradan eklediğim gibi kroniklere dikkat etmek lazım onu geçtim şuanda volkswagen tarafında fiyatlar çok yükseldi. Borç bittikten sonra yükseltmek daha mantıklı olabilir. Clio/ i20'de daha modelli araba alırsın.
Leon da var

Clio, i20, Polo, bu tür arabalar 2020 model olarak alabilirsin. Daha büyük modeller için 2015-2016 modellere inmek gerekir. 2005 Mercedes E de alabilirsin.(tavsiye etmem tabi)

Polo 1.4 tdi mi almak yoksa 1.2tsi mi daha iyi
1.6 TDI daha mantıklı fakat söylediğin iki motor da olur. Bir arkadaş Giulietta önermiş o çok daha mantıklı ve çok güzel araçtır fakat ilk araban ise ve bulunduğun şehrin sanayisi iyi değilse önermem. Sanayi masrafları oldukça arttı. Sorunsuzluk ön planda olması bence daha mantıklıdır.

Hocam aşağıdaki filtrelerde şu araçlar çıkıyor çoğunun en önemli parçalarında işlem var ( kaput - tavan - bagaj )
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ekler

• 1770713134647.webp
    1770713134647.webp
    89.5 KB · Hit: 13
  • 1770713154232.webp
    1770713154232.webp
    8.9 KB · Hit: 12
Makyajlı W204

1 milyona alınan mondeodan da hayır gelmez hocam hem arkadaş genç işi diyor. Kia ceed veya pro ceed, Hyundai i30, Megane 3 de olabilir furkağn kardeşimizin önerdikleri de mantıklı
Hocam aradaki konfor segment güç yol tutuşu masraf çıkarma olasılığı vb bunları da hesaba katınca hatasız bir önceki kasa mondeo şuanda bu bütçeyle alınabilecek en iyi araç. Genç işi için önderdikleriniz düşünebilir ama bi yanda dandik araçlar bi yanda baba arabası öyle düşünün

Kia ceed , proceed ilk tercihim olurdu . Bulabiliyorsam sw

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,188,942
Üyeler
188,678
Son üye
Arowa
Geri