Öneri Kablosuz Mouse ve Klavye

bugi55

80+
Reaksiyon skoru
2
Merhabalar, halihazırda glorius model d ve monster pusat k3 pro kullanıyorum. kulaklık da tuf h3. çok da rekabetçi olmayan şekilde valorant-cs oynuyorum. Arada da hikayeli oyunlar.
Çok kablo kalabalığından dolayı kablosuz ekipmanlar düşünüyorum.
Kullandığım ürünler benim için yeterli düzeyde, memnunum. Önerebileceğiniz fiyat performans klavye mouse belki de kulaklık önerilerinizi bekliyorum. Bütçe farketmez ama 5-6 liranın üstüne de çıkmak istemiyorum.

kulaklıkla mouse u kablosuz almanı tavsiye ederim klavyede pek bir şey değişmiyor bütçe de kısıtlı biraz üç ekipman için

kulaklıkla mouse u kablosuz almanı tavsiye ederim klavyede pek bir şey değişmiyor bütçe de kısıtlı biraz üç ekipman için
önerileriniz varsa ona göre değerlendiririm hocam. fiyat performans dediğiniz ürünler varsa bakabilirim

Merhabalar, halihazırda glorius model d ve monster pusat k3 pro kullanıyorum. kulaklık da tuf h3. çok da rekabetçi olmayan şekilde valorant-cs oynuyorum. Arada da hikayeli oyunlar.
Çok kablo kalabalığından dolayı kablosuz ekipmanlar düşünüyorum.
Kullandığım ürünler benim için yeterli düzeyde, memnunum. Önerebileceğiniz fiyat performans klavye mouse belki de kulaklık önerilerinizi bekliyorum. Bütçe farketmez ama 5-6 liranın üstüne de çıkmak istemiyorum.

800mah bataryası mevcut sizi normal kullanımda 1 ay kadar şarja bile taktırtmaz, performansı güzel, malzeme kaliteside güzel. Bu fiyat bandında alınabilicek en iyi fp mousedan birisi.

Hem manyetik, hem kablosuz. Alabiliceğin en ucuz kablosuz ve manyetik klavye. Seni fazlasıyla tatmin eder.

Geri