Fiat Egea Cross Görüş Açısı Nasıl?

Hocam biraz güncel yeni ve düşük km li almak istediğim için benzinli olsun lpg taktırır paşa gibi kullanırım diyorum :D Azcık devirli kullanınca sorun olmuyormuş izlediğim kadarıyla. Zaten alışamazsam da ileride para biriktirir 1.6 multijet dizele geçerim.
Siz bilirsiniz hocam tabii ki . Egea kullanıp lpg taktırmamak çok saçma geliyor bana

Bendede 2025 model Cross 1.4 var 5 aydır kullanıyorum. Görüş açısı yönünden problem yaşamadım. Aklına takılan bir şey varsa sorabilirsin.
hocam 1.4 rapmada bayıyor olayı doğrumu peki?

Siz bilirsiniz hocam tabii ki . Egea kullanıp lpg taktırmamak çok saçma geliyor bana
Valla ben işte alabilirsem benzin ve lpg li almak istiyorum fabrika çıkışlı da oluyormuş sanırım. Öyle almak istiyorum ama lpg siz alırsam da iyi bir yerde kesinlikle taktıracağım. devir zor, pahalı.

Valla ben işte alabilirsem benzin ve lpg li almak istiyorum fabrika çıkışlı da oluyormuş sanırım. Öyle almak istiyorum ama lpg siz alırsam da iyi bir yerde kesinlikle taktıracağım. devir zor, pahalı.
Hayırlısı olsun hocam sizin adınıza

Hayırlısı olsun hocam sizin adınıza
Çok teşekkürler hocam. Tasarımına ve lounge paket alacağım için içine de hasta olduğum için egea cross harici başka bir araç yok gözümde o fiyatlara :D. İlk arabam olacak umarım kazasız belasız kullanırım.

Çok teşekkürler hocam. Tasarımına ve lounge paket alacağım için içine de hasta olduğum için egea cross harici başka bir araç yok gözümde o fiyatlara :D. İlk arabam olacak umarım kazasız belasız kullanırım.
ne kadara buldunuz peki, bende araba alacağım kısa zaman içerisinde de.

ne kadara buldunuz peki, bende araba alacağım kısa zaman içerisinde de.
Valal hocam bende araştırıyorum daha tam olarak bulmadım fiyatlar 1.2m civarında başlıyor (ben 2024 model lounge paket bakıyorum o yüzden biraz daha tuzlu). Kendi arabamızı satınca alacağız.

hocam 1.4 rapmada bayıyor olayı doğrumu peki?
Atmosferik olduğu için turbolu gibi performans alamazsın hocam. Rampada dikkat etmen gereken arabayı biraz devirli kullanmak. Araba hızlı ivmelensin bayırda bile sürekli araba sollayım diyorsan o araba sana hitap etmez.

Atmosferik olduğu için turbolu gibi performans alamazsın hocam. Rampada dikkat etmen gereken arabayı biraz devirli kullanmak. Araba hızlı ivmelensin bayırda bile sürekli araba sollayım diyorsan o araba sana hitap etmez.
Peki bu egea crosslarda yokuş kalkış desteği var mı hocam? Rampada evet devirli kullanmak lazom onu biliyorum fakat mesela önümüze otobüs geldi ve durduk veya yavaşladı. O zamanlar ne olur diye düşünüyorum

Peki bu egea crosslarda yokuş kalkış desteği var mı hocam? Rampada evet devirli kullanmak lazom onu biliyorum fakat mesela önümüze otobüs geldi ve durduk veya yavaşladı. O zamanlar ne olur diye düşünüyorum
Bendeki urban paket benimkinde yokuş desteği mevcut hocam. Ani yavaşlamalarda yavaş hızlanırsın ama devir çevirerek kısa sürede toplamak mümkün.

Bendeki urban paket benimkinde yokuş desteği mevcut hocam. Ani yavaşlamalarda yavaş hızlanırsın ama devir çevirerek kısa sürede toplamak mümkün.
Yani korktuğum şeyde sorun değil o zaman. Tamam ya 1.4 motor alıp lpg taktırıp otobüsten hallice fiyata dolaşma işi burası :D

Yokuş kalkış desteği var.
Bayırda denk gelirsen biraz yavaş hızlanırsın o kadar.
Çok trafikte kulanıyorsan biraz sıkıntı yaşarsın vites aralıkları biraz kısa çok sık vites değiştirmek gerekiyor.
Bu fiyatlara yeni ve düşük km li Honda City de bakabilirsin. En azından otomatik araç ve sorunsuzluk konusunda biraz daha iyi.

Yani korktuğum şeyde sorun değil o zaman. Tamam ya 1.4 motor alıp lpg taktırıp otobüsten hallice fiyata dolaşma işi burası :D
Çok aklına takılıyorsa günlük kirala dene içine sinerse al. Son zamanlarda araba piyasası gereksiz yüksek bende ikinci ele gücüm yetmeyince sıfır aldım kafam rahat😅

Geri