Yardım KASAMA FAN ALACAKTIM AMA KASAYLA AYNI PARAYAGELİYORDİREKT KASA ALMAK MANTIKLIMI?

fyur016

80+
Reaksiyon skoru
0
Merhaba arkadaşlar kasama fan alacaktım (Corsair spec-04 modeli kasa eski kasam) ama 3 fan 1.400 tl internette 2.5-3k bandına kasalar var fanlı şekilde onları alsam daha iyi olmazmı hem yeni kasa olur hemde fan almış olurum yardımcı olur musunuz?
bahsettiğim fanların linkini atıyorum

Merhaba arkadaşlar kasama fan alacaktım (Corsair spec-04 modeli kasa eski kasam) ama 3 fan 1.400 tl internette 2.5-3k bandına kasalar var fanlı şekilde onları alsam daha iyi olmazmı hem yeni kasa olur hemde fan almış olurum yardımcı olur musunuz?
bahsettiğim fanların linkini atıyorum
Hava akışı çok kötü bu kasalarda. Bende de Spec Delta mı ne ondan vardı. Mesh bir kasa al yada uygunu akvaryum da bulabilirsin marka takıntın yoksa

Fazeon'un kasaları fena değil, kasanızı psu dahil satıp Fazeon F1 falan alabilirsiniz. İmzamdaki 9070XT sistemi Fazeon kasa + psu ile kullanıyorum, sıcaklık değerlerim gayet iyi psusundan da bir sorun yaşamadım. Yok psumu değiştirmek istemem diyorsanız Vento'nun kasaları da havalandırma açısından gayet iyi.

Geri