🔥İndirim 🔥Razer Cobra Pro Kablosuz Mouse 3.196 TL 🔥

İki sorunu var biri kimisine göre ağır gelebilir, kimisine göre ele küçük gelebilir.

Shape ve ağırlık kontrolü yapıp problem görmeyen varsa alabilir. Kaliteli sorunsuz mouse

Razer viper mini kullanıyorum geçmeye değer mi sizce ? Cs 2 oynuyorum genelde.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Scyrox v8 bakıyordum ama razer marka olarak güvenilir geliyor.

Beyler bende var yandaki silikonlara elimin degdigi yerler asinmis, yenisini nasil siparis edebilirim? Kendim değiştirebilir miyim?

wraith w1 bakardım. Çok ağır. 85 gr bu çağda kabul edilebilir bir ağırlık değil artık.

Bunun kablolusunu kullanıyorum tekerleği kronik sorunlu 2 kere değiştirdim hep aynı sorun. Aynı sorun bundada var mıdır

Bunun kablolusunu kullanıyorum tekerleği kronik sorunlu 2 kere değiştirdim hep aynı sorun. Aynı sorun bundada var mıdır
böyle bi sorun yaşamadım ben hocam yan kısımları eridi yazmış bazı arkadaşlar sanırım fareyı tutma ile alakalı bende bu şekilde bi sorun da olmadı

Ben mouse'u hemen hemen 2 yıldır kullanıyorum. Genel anlamıyla hiç problem yaşamıyorum. Tekerlek ilk 3-4 ay içinde 2 kez bozuldu. Yenisi ile değiştirdiler. 1.5 yıldır sapasağlam. Orta boy eller için gayet güzel fakat şimdi çok ucuza çinli alternatifler de çok cazip. Ayrıca onlar daha hafif oluyor. Karar sizin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,115
Üyeler
188,882
Son üye
0xJessiePinkman
Geri