hocam 0850 222 56 56 numarayı arayıp sipariş verebilirsin ödemeyi telefon ile yapıyorsunöyle elim büyükte. online satış yokmuş zaten çoğu mağazada da teşhir ürün
77 gr hocam yanlış yazmışlarwraith w1 bakardım. Çok ağır. 85 gr bu çağda kabul edilebilir bir ağırlık değil artık.
Yine de çok ağır. 30 gr içinde olan mouseler var artık. Razer kendine çeki düzen versin.77 gr hocam yanlış yazmışlar
34 Gr mouse bile elime ağır geliyor XD
böyle bi sorun yaşamadım ben hocam yan kısımları eridi yazmış bazı arkadaşlar sanırım fareyı tutma ile alakalı bende bu şekilde bi sorun da olmadıBunun kablolusunu kullanıyorum tekerleği kronik sorunlu 2 kere değiştirdim hep aynı sorun. Aynı sorun bundada var mıdır
Ben mouse'u hemen hemen 2 yıldır kullanıyorum. Genel anlamıyla hiç problem yaşamıyorum. Tekerlek ilk 3-4 ay içinde 2 kez bozuldu. Yenisi ile değiştirdiler. 1.5 yıldır sapasağlam. Orta boy eller için gayet güzel fakat şimdi çok ucuza çinli alternatifler de çok cazip. Ayrıca onlar daha hafif oluyor. Karar sizin.Bunun kablolusunu kullanıyorum tekerleği kronik sorunlu 2 kere değiştirdim hep aynı sorun. Aynı sorun bundada var mıdır