Epstein Dosyaları ve Ünlü Ateist ?biliminsanları? kaçırılan çocuklar ve batı aşıkları

Sızdırılan dosyayı uzun zamandır midem bulanarak okuyorum; henüz yarısına bile gelemedim. Ancak sızdırılanların yalnızca “sopa gösterme” olduğunu ve daha birçok şeyin saklandığını düşünüyorum.
“İslam en tehlikeli dindir” diyen Dawkins ve onun ucube Tanrı Yanılgısı kitabı falan filan…
Sosyal medyada ağlayan, Türkçe konuşan kız çocuğunu görmeyen yoktur diye tahmin ediyorum. “Sen kötü birisin, bana yaklaşma” diye ağlıyor.
Alıntıyı görüntüle

En Az 232 epstein dosyasında bulunan ucube Stephan
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle

Ve yüzlercesi daha var; ama yazıyı uzatmayacağım. Amacım sadece gönderme yapmak. Zaten mideniz kaldırmaz. Gönderimin amacı, sizi araştırmaya teşvik etmekten ibaret.
Dawkins gibi yüzlercesi var ama gönderimin amacı bu değil. Bu arada, Dawkins’in Türkiye’de en çok savunduğu grup kimdi, hatırlıyor musunuz?

Türkiyeden kaçırılan çocuklar ile ilgili belge
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle

Konuyu biraz daha açacağım Ya bu müslümanlar yüzünden ben inanmıyorum diyen ve üzerine batı aşkı kuşanmış velet için bir kaç tane bilgi:

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

okuduklarımı paylaşmayı düşünmüyorum zaten foruma uygun olmaz.
ama araştırmaya buradan başlayabilirsiniz eğer isterseniz ve 18+ iseniz.
edit: https://vault.fbi.gov/jeffrey-epstein

Hawking belgeleri silmek için cehennemden kaçtı:
Bune olumm ben daha yeni görüyorum bunu

bence araplara da tepki göstermeniz lazım. önceden kılıçdaroğlu seccadeye bastı diye ezeceklerdi. Bu adam kabe örtüsünü halı yapmış ama ekşi de bile bahsedildiğini göremedim.

Pedofili dawkins ve zihinsel engelli plus Pedofili Hawking kendisinden fazla savunan ne çok insan varmış en garipsediğimde bu:ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

bence araplara da tepki göstermeniz lazım. önceden kılıçdaroğlu seccadeye bastı diye ezeceklerdi. Bu adam kabe örtüsünü halı yapmış ama ekşi de bile bahsedildiğini göremedim.

Dostum buna yalan diyen olmadı. ancak satan kişi yahudidir münafıktır. sen o adada neler olduğunu biliyor musun? yahudi mabedi dahi var.
bahsetse ne olacak buradaki mevzu onbinlerce çocuk. ve buna susan milyonlarca pislik.

Son düzenleme:
Pedofili dawkins ve zihinsel engelli plus Pedofili Hawking kendisinden fazla savunan ne çok insan varmış en garipsediğimde bu:ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

Dostum buna yalan diyen olmadı. ancak satan kişi yahudidir münafıktır. sen o adada neler olduğunu biliyor musun? yahudi mabedi dahi var.
bahsetse ne olacak buradaki mevzu onbinlerce çocuk. ve buna susan milyonlarca pislik.
hawkings konusu netleşmedi diye biliyorum. bilim konferansları için çağrılmış. Ama halen arapları eleştirmiyorsun. seviyorum böyle ılık ... müslümanları . İslam dininin ana kıtası arabistan ama adamalr kabe örtüsünü verdilermi sattılarmı artık her neyse gram eleştirilmedi. Tek düşüncem bir şeyi eleştriyorsanız çifte standart uygulamayın. herkesi eleştirin.

konuyu anlamadım baştan anlatır mısınız

hawkings konusu netleşmedi diye biliyorum. bilim konferansları için çağrılmış. Ama halen arapları eleştirmiyorsun. seviyorum böyle ılık ... müslümanları . İslam dininin ana kıtası arabistan ama adamalr kabe örtüsünü verdilermi sattılarmı artık her neyse gram eleştirilmedi. Tek düşüncem bir şeyi eleştriyorsanız çifte standart uygulamayın. herkesi eleştirin.
dostum Zalimin ırkı mı olurmuş??????? o dediğin olsaydı ebu cehil cennete giderdi.
burada şu kısma bakıyoruz onun arap olması önemli değil zira yahudi arapta var putperest arapta vardı değil mi? siyahi yahudi hiç gördün mü? ben gördüm. ayrıca o dawkins gibi şahısların ateist olduğuna bakma muhtemelen onlar bile yahudidir de çaktırmıyorlardır kamera karşısında küresel güçler sıradan halkı maymuna çevirir elinde oynatır.

dostum Zalimin ırkı mı olurmuş??????? o dediğin olsaydı ebu cehil cennete giderdi.
burada şu kısma bakıyoruz onun arap olması önemli değil zira yahudi arapta var putperest arapta vardı değil mi? siyahi yahudi hiç gördün mü? ben gördüm. ayrıca o dawkins gibi şahısların ateist olduğuna bakma muhtemelen onlar bile yahudidir de çaktırmıyorlardır kamera karşısında küresel güçler sıradan halkı maymuna çevirir elinde oynatır.
dawkins üzerinden bütün bilimi eleştirmek ve stephan hawking hakkında kesin bir kanıt olmamasına rağmen varmış gibi göstermek...
işinize geldiği gibi davranmayın ...

dawkins üzerinden bütün bilimi eleştirmek ve stephan hawking hakkında kesin bir kanıt olmamasına rağmen varmış gibi göstermek...
işinize geldiği gibi davranmayın ...
1-dawkins üzerinden dawkisn aşıklarını eleştiririm
2-232 kere adının dosyalarda geçmesi bilim için gittiğini mi gösterir hawking in bal gibi S**** sevdasına gitmiş söylettirme burda bana şimdi
kusarak %70 ine baktım belgelerin hadi bana inanmıyorsun insan bir batı medyasına göz gezdirir. Hataların can yakacağı kadar büyük medya kuruluşları bile hawking in büyük bir şüpheli olduğunu söylüyor adam özürlü haliyle pedofiliye koşmuş

1-dawkins üzerinden dawkisn aşıklarını eleştiririm
2-232 kere adının dosyalarda geçmesi bilim için gittiğini mi gösterir hawking in bal gibi S**** sevdasına gitmiş söylettirme burda bana şimdi
kusarak %70 ine baktım belgelerin hadi bana inanmıyorsun insan bir batı medyasına göz gezdirir. Hataların can yakacağı kadar büyük medya kuruluşları bile hawking in büyük bir şüpheli olduğunu söylüyor adam özürlü haliyle pedofiliye koşmuşkon
1- keşke sadece onu eleştirsen ama geneli eleştiriyorsun .
2- pedofili iddalarıyla ilgili kesin bir kanıt yok .

Geri