Blackshark v2 pro 2023 alınır mı ?

Xpertronic

80+ Silver
Reaksiyon skoru
816
rust valorant csgo oynuyorum mikrofon kalitesi de önemli bu kulaklık alınır mı bu fiyat bandında başka öneriniz var mı corsair hs 80 kullanıyordum ama kulaklığın sağ tarafı kırıldı buna geçmeyi düşünüyorum tavsiyeniz nedir ?

Aktif olarak kullanıyorum. Ses ve mikrofon kalitesi çok güzel ama plastik kalitesi kötü. Bendeki modeli kırıldı açıkcası ama aynısı olur mu bilmem.

Aktif olarak kullanıyorum. Ses ve mikrofon kalitesi çok güzel ama plastik kalitesi kötü. Bendeki modeli kırıldı açıkcası ama aynısı olur mu bilmem.
Kırılma sorunu varsa direk vazgeçiyorum corsair hs80 de de bu sorunu bile bile aldım ve sonunda başıma geldi bunda da gelir kesin :D başka öneri yapacağın var mı bu kalitede ?

Aktif olarak başka kulaklık kullanmadım kablosuz. O yüzden öneri yapamayacağım.

Ben bir çok kulaklık kullandım, şu an V2 Pro kullanıyorum. Aldığım dönem rakibi Clodu II'ydi. İkisinide denedim Razer çok daha kaliteli bence.
ama arkadaşın dediği kırılma sorunu varmış birkaç forumda da bunu gördüm bakınca ne alınabilir bu kalitede bilginiz var mı

rust valorant csgo oynuyorum mikrofon kalitesi de önemli bu kulaklık alınır mı bu fiyat bandında başka öneriniz var mı corsair hs 80 kullanıyordum ama kulaklığın sağ tarafı kırıldı buna geçmeyi düşünüyorum tavsiyeniz nedir ?
Logitech G733 kullanıyorum aktif olarak çok memnunum, tavsiye ederim.

ama arkadaşın dediği kırılma sorunu varmış birkaç forumda da bunu gördüm bakınca ne alınabilir bu kalitede bilginiz var mı
4 yıldır kullanıyorum, hala kafamda ben böyle bir sorun yaşamadım.

Ben de aktif olarak kullanıyorum. Ses kalitesi ve mikrofonu iyi.

kırılma sorununu dikkatli kullanırsanız bir şey olmaz. bendede var halen kırmadım .

Geri