Monitörde siyah çizgi var

İnFless

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
295
Görev çubuğunun sağ tarafında böyle bir çizgi var . Steam logosuna gelince kayboluyor .
1770811059225.webp

Ekler

• 1770811024785.webp
    1770811024785.webp
    301.2 KB · Hit: 7
<hr> etiketi varsa sil
görev yöneticisinden Windows gezginini yeniden başlat

görev çubuğuna sağ tıkla araç çubukları olması lazım oradan kapat hepsini
Hocam sorun monitörde sanırım . Hiçbir kablo takmayınca gelen sinyal yok ekranında bile bu çizgi görünüyor

Hocam sorun monitörde sanırım . Hiçbir kablo takmayınca gelen sinyal yok ekranında bile bu çizgi görünüyor
😮 kim la o öyle Steam e vs gelince çizgi gidiyor diyorsunuz panel arızası değil o zaman kablo değiştirdiniz mı hiç

bir de ekran kartı sürücüsünü silip yükleyin

😮 kim la o öyle Steam e vs gelince çizgi gidiyor diyorsunuz panel arızası değil o zaman kablo değiştirdiniz mı hiç

bir de ekran kartı sürücüsünü silip yükleyin
hocam çizgi boydan boya değil işte onu söylemek istedim . sağ alt köşeden başlıyor biyerde bitiyor . Kablo değiştirdim birde kabloyu söktüm , gelen sinyal yok ekranında da bu çizgi beliriyor o yüzden ekran kartından olduğunu düşünmüyorum

hocam çizgi boydan boya değil işte onu söylemek istedim . sağ alt köşeden başlıyor biyerde bitiyor . Kablo değiştirdim birde kabloyu söktüm , gelen sinyal yok ekranında da bu çizgi beliriyor o yüzden ekran kartından olduğunu düşünmüyorum
ben Steam logosuna tıklayınca düzeliyor diye anladım 😢 ekran kartını bir deneyin olmaz ise rahmetli pixel

Geri