Akvaryum Kasa alınır mı?

aynı durumdan 3-5 ay önce bende akvaryum kasaya geçtim, mid tower kasayla aynı sıcaklıklar bir fark yok.
Sağolun hocam bende şimdi msi mag pano 100r pz sipariş geçeceğim son kararım bu oldu hem gösterişli hem kolay kurulum

Anakart rog strix b850f hepsi için yuva vardır dimi üst segment zaten olması gerek. Birde bende sata ssd var 1 tane. Onuda koyabileceğim yuva var mı?
Var tabi hocam.

Ekler

• WhatsApp Image 2026-02-11 at 20.09.41.webp
    WhatsApp Image 2026-02-11 at 20.09.41.webp
    59.7 KB · Hit: 9

Ekler

• IMG_1628.webp
    IMG_1628.webp
    51 KB · Hit: 9
Saçma sapan bir sürü akvaryum kasa var bir çoğu da rezalet hava akışına sahip.

Akvaryum kasa alınacaksa hava akışı iyi modellere yönelmek lazım misal ASUS AP202 gibi

Arkadaşlar kasam mid tower olduğu için 360 mm aio triple fan ekran kartı falan desteklemiyor. Bu yüzden büyük bir kasaya geçesim var. Akvaryum kasalar çok hoşuma gidiyor. Ama ısınıyor hava sirkülasyonu iyi değil diyorlar. Gerçekten fark ediyormu? Kasayı değiştikden sonra 360mm aio geçeceğim
akvaryum kasalara çok özenirim görünüş için ama normalleri kadar kullanışlı sayılmaz aha kapağı açtım ramı çıkardım değil
ha dersen ben senede 1 2 defa açıcam kesin akvaryum al

akvaryum kasalara çok özenirim görünüş için ama normalleri kadar kullanışlı sayılmaz aha kapağı açtım ramı çıkardım değil
ha dersen ben senede 1 2 defa açıcam kesin akvaryum al
öyle yaptım hocam fazla dokunmuyorum zaten. macunu bile ellemedim 2 ay sonra sıvı soğutma alırım

öyle yaptım hocam fazla dokunmuyorum zaten. macunu bile ellemedim 2 ay sonra sıvı soğutma alırım
kule tipi daha performanslı genel olarak ama akvaryumda sıvı soğutma daha iyi duruyo

Saçma sapan bir sürü akvaryum kasa var bir çoğu da rezalet hava akışına sahip.

Akvaryum kasa alınacaksa hava akışı iyi modellere yönelmek lazım misal ASUS AP202 gibi
valla en çok şüphelendiğim ısıydı tabi ben daracık bir kasadan geçtim. Bu kasanın fan kısmının olduğu tarafda duvar olmasına rağmen güzel serinletiyor. ısı olarak hiç artış olmadık hatta boş ısıları düştü. işlemci boşken 49-50 den 45-44 düştü
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kule tipi daha performanslı genel olarak ama akvaryumda sıvı soğutma daha iyi duruyo
öyle ama tek fanlı kule tipi kullanıyorum 9800x3d ile. tabi oyunlarda 75 i pek geçmiyor hatta ortalama 65-70 takılıyor ama yinede birazda estetik açıdan 360mm aio geçerim gibi. birde alta 3 lü fan alsam kasa çok daha iyi durur

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,160
Üyeler
188,888
Son üye
İbrahimosm
Geri