a9 plus alabilirsin zaten şuan herkes gelip onu önerecek daha iyisi yok piyasada bu fiyat bandına1.6-2k ya kablosuz üzmicek bi maus önerir misiniz? yada 2.el maus alınır mı? alınırsa piyasası bu cıvarda olan hangi mausları almalıyım
Eywallah hocam sağoluna9 plus alabilirsin zaten şuan herkes gelip onu önerecek daha iyisi yok piyasada bu fiyat bandına
1.6-2k ya kablosuz üzmicek bi maus önerir misiniz? yada 2.el maus alınır mı? alınırsa piyasası bu cıvarda olan hangi mausları almalıyım
2.el KGF tam temiz scyrox v8 alınmazmı hocam 2k ya![]()
ATK Dragonfly A9 Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Arkadaşın dediği gibi, şuan bu fiyat bandında alınabilicek en iyi mouse budur.
Elden alıcaksan al onun dışında 2.ele çok güvenemiyorum. Scyroxlarda scroll kroniğini duymuştum bende bir sorun yok ama iyi bak al 2. el almayı düşünüyorsan2.el KGF tam temiz scyrox v8 alınmazmı hocam 2k ya
Scroll kroniği dediğiniz şey hızlı döndürünce algılamaması öyle değilmi sadece bir ilanda gördüm bu sorunlu şeyide iyice araştırıp alıcam hocam sağolunElden alıcaksan al onun dışında 2.ele çok güvenemiyorum. Scyroxlarda scroll kroniğini duymuştum bende bir sorun yok ama iyi bak al 2. el almayı düşünüyorsan
Mouseun ortasındaki tekerleğin dönmesine rağmen algılamaması veya hızlı tepki verme gibi sorun.Scroll kroniği dediğiniz şey hızlı döndürünce algılamaması öyle değilmi sadece bir ilanda gördüm bu sorunlu şeyide iyice araştırıp alıcam hocam sağolun