50 Bin Tl Laptop Önerisi

Merhabalar. Yarın bir bilgisayar alacağım ve şuan bunu belirledim : https://app.hb.biz/C3oMssM1gpsc

50k bütçe içerisinde mümkünse 3 taksit olan, game garaj vs markalar olmayan ve kronik sıkıntılı cihazlar dışında önerilerinize açığım. Oyun amaçlı kullanılacak.Bir de bunu buldum:
Lenovo'yu bugün teslim aldım. Şimdilik sadece valorant oynayabildim. Diğer attıgına göre hem 5060 hemde 12x2 rami var. Benim beğenmediğim tek şey pili oldu normal kullanımda 2 3 saat götürüyor oda gaming laptop için normalmiş.

Merhabalar. Yarın bir bilgisayar alacağım ve şuan bunu belirledim : https://app.hb.biz/C3oMssM1gpsc

50k bütçe içerisinde mümkünse 3 taksit olan, game garaj vs markalar olmayan ve kronik sıkıntılı cihazlar dışında önerilerinize açığım. Oyun amaçlı kullanılacak.Bir de bunu buldum:
Gamegaraj neden istemiyorsunuz anlamadım.
Eğer 8k çıkarsanız bunu alın
2 hafta önce 50k ya inmişti 2 3 kere ama daha sonra hiç inmedi

Lenovo'yu bugün teslim aldım. Şimdilik sadece valorant oynayabildim. Diğer attıgına göre hem 5060 hemde 12x2 rami var. Benim beğenmediğim tek şey pili oldu normal kullanımda 2 3 saat götürüyor oda gaming laptop için normalmiş.
Anladım çok sağolun hocam. Öneriyor musunuz peki?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Gamegaraj neden istemiyorsunuz anlamadım.
Eğer 8k çıkarsanız bunu alın
2 hafta önce 50k ya inmişti 2 3 kere ama daha sonra hiç inmedi
Pek kaliteli bir markaya benzetemedim gamegarajı.

Hocam denesen sen de seveceksin emin ol

Hocam bunu al o zaman asus tuf.
Gamegaraj ile arada çok fark yok ve oldukça kaliteli bir ürün

Ben beğendim Lenovo'yu öneririm. Ekranımda ölü piksel çıktı geri gönderdim yenisini bekliyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,207
Üyeler
188,900
Son üye
Carry
Geri