MasterChief
80+
- Reaksiyon skoru
- 79
- Bütçe
- 360000
Hocam almayacağım sistemi hiç paylaşmadım ilk defa böyle yüklü alışveriş yapıcam ki iyileri sizin olsun kendi bilgi birikimim başka, bileşenlerin uyumlu olması için atıyorum konu dışı eleştirinizi anlamasam da eyvallahgeldi ayda bir açılan ütopik paralı sistem konusu, hiç sonuclarini göremiyoruz
hocam bu sisteme ne diyelim gayet iyi, bu fiyata araba alıyor millet laf düşmez yani bize.
Hocam şu forumun bir takım kitlesi var inanın anlamış değilim bu bütçeye toplanabilecek bir sistem atmam toplamayacağım anlamına gelmez durumum var ki alacağım konu dışı yorum yapmaktan başka sonuç alamıyorum çok garipsiniz gerçekten
1 sene önce 4090 + ultragear39 monitör alacağım dediğim de sizin gibi kitlenin boş eleştirilerine maruz kalmaktan sonuç alamamıştık ala finalde sistemi alıp buraya görselini atınca aldığımız haz bambaşka orası ayrı mesele tekar aynısını yaparım hocam :d
eleştirimi anladınız şimdi bakın, forumda her ay böyle konu açıldığı için güvenleri kırık.Hocam almayacağım sistemi hiç paylaşmadım ilk defa böyle yüklü alışveriş yapıcam ki iyileri sizin olsun kendi bilgi birikimim başka, bileşenlerin uyumlu olması için atıyorum konu dışı eleştirinizi anlamasam da eyvallah
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
h
Hocam şu forumun bir takım kitlesi var inanın anlamış değilim bu bütçeye toplanabilecek bir sistem atmam toplamayacağım anlamına gelmez durumum var ki alacağım konu dışı yorum yapmaktan başka sonuç alamıyorum çok garipsiniz gerçekten
g
1 sene önce 4090 + ultragear39 monitör alacağım dediğim de sizin gibi kitlenin boş eleştirilerine maruz kalmaktan sonuç alamamıştık ala finalde sistemi alıp buraya görselini atınca aldığımız haz bambaşka orası ayrı mesele tekar aynısını yaparım hocam :d
eleştirinizi anlamadım hocam stabil direk böyle yorumlamanız saçma, forumda bir kitle var üst sistem toplayan biri çıkar veya pahalı bir sistem toplamış ve bileşenleri paylaşıp, fikir veya öneri isteyen bir kimse olsun konu dışı fix eleştiri ve dalga konusu olur bu kitle olduğu sürece alıcı kimse bi b*k atmaz buraya. saygılar iyi günlereleştirimi anladınız şimdi bakın, forumda her ay böyle konu açıldığı için güvenleri kırık.
Oyun için kullanacağım hocam beyaz almayacağım güncel 4090 DDR5 sistemimi satıp üzerine para ekleyip bunu alacağım inşsadece oyun içinmi kullanacaksın
beyaz sistem toplamayı düşündünmü
Anakart bunu düşündüm dar boğaz yapmaması için bellek fikriniz için teşekkür ederim monitör olarak da (LG ULTRAGEAR 39 - 240 HZ ) monitörüm var o konuda sıkıntı çekmeyceğim yorumunuz için teşekkür ederim bellekleri o şekilde yapabilirimSadece oyun için mi bu sistem? Oyun içinse Anakartı düzgün bir B850 ile değiş işlemciyi 9800X3D al. Belleği de 2x32 yerine 2x16 yap. Yanına bir de OLED monitör al hoşuna giden tarzda.
Anakart işlemciye darboğaz yapmaz ki güç beslemesi yeterli olsun daha sonrası hiç fark ettirmez.Oyun için kullanacağım hocam beyaz almayacağım güncel 4090 DDR5 sistemimi satıp üzerine para ekleyip bunu alacağım inş
Anakart bunu düşündüm dar boğaz yapmaması için bellek fikriniz için teşekkür ederim monitör olarak da (LG ULTRAGEAR 39 - 240 HZ ) monitörüm var o konuda sıkıntı çekmeyceğim yorumunuz için teşekkür ederim bellekleri o şekilde yapabilirim
Hcoam B850 Düşüdüm ama mevcut şuan seçmiş olduğum anakart bütçem de ağırlık yapmamasından ötürü ve bütçemde fazlalık olduğu için seçtim tabi öneriniz de seçenekler arasında ama bu anakart ile devam etmeyi düşünüyorum yine de teşekkür ederimAnakart işlemciye darboğaz yapmaz ki güç beslemesi yeterli olsun daha sonrası hiç fark ettirmez.
Hocam işinize çok karışmak istemem ama böyle iyi bir sisteme kasa olarak asus rog gr701 hyperion daha çok yakışır diye düşünüyorum, tabi siz nasıl isterseniz.Ben fikrimi belirtiyorumAlıntıyı görüntüleŞimdilik bileşenler bu şekilde kasa için yazılımı sağlam linsans dan alacağım ekstra fan eklenecek + ekran kartı tutucu ve birkaç aksesuar var onlar konu dışı, öneriniz varsa açığım bütçe esnetilebilir