Lise diplama almak gereklimi?

OzanKayaa

80+
Reaksiyon skoru
8
Ben 11. sınıfa gidiyorum ve gerçekten okulu hiç sevmiyorum istemeyerek gidiyorum bu 2. dönem yani bu aralar çok daha arttı. Hem ortam olsun hocalar olsun uykusuzluk vb her açıdan çok çok daha nefret ediyorum. Neredeyse hayattan bıktım... Okulu bırakmak istiyorum sizce ne yapmalıyım lise diploması gerekli mi? Ne işe yarar iş için vb? Veya açığa geçebilir miyim?

Lise okumadığın taktirde yök tarafından açığa alınıyorsun siciline işliyor

Lise diploman olmadığı sürece hicbirsey yapamazsin hiçbir yerde yukselemez iş yapamaz ya da sigortan sıkıntın çıkar

Lise diploman olmadığı sürece hicbirsey yapamazsin hiçbir yerde yukselemez iş yapamaz ya da sigortan sıkıntın çıkar
Abartma o kadar da değil. Bir tanıdığım X bir kargo firmasında çalışıyor adam ilkokul terk şu an aylık 80-150K arası değişken kazancı var. Yolunu bulursa her şeyi yapar yani. Ama tabii ki diploma alsın.

Abartma o kadar da değil. Bir tanıdığım X bir kargo firmasında çalışıyor adam ilkokul terk şu an aylık 80-150K arası değişken kazancı var. Yolunu bulursa her şeyi yapar yani. Ama tabii ki diploma alsın.
Tanıdık torpille olur hocam onlar anca kendin çalışıp birşeyler yapıp yukarıya tırmanmak istiyosan diploma şart
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tanıdık torpille olur hocam onlar anca kendin çalışıp birşeyler yapıp yukarıya tırmanmak istiyosan diploma şart
Bide 80 -150 nasıl bir Aralık Allah aşkına

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bide 80 -150 nasıl bir Aralık Allah aşkına
Kargo firmasında ne torpili kanka bağırtma :D

Yoğun günlerinde günde 300 siparişe kadar dağıtıyor, sakin günlerinde 100'e kadar düşüyor. Öyle bir aralık kankam. Paket başı para alıyor adamlar, maaş değil.

Peki ilkokul ortaokul terk olanlar nasıl çalışıyor tanıdıklarım var sigorta maaşı alıyor ilokul terk ve birde artık diplomanın işe yaramadığını söyleyenler var

Kargo firmasında ne torpili kanka bağırtma :D

Yoğun günlerinde günde 300 siparişe kadar dağıtıyor, sakin günlerinde 100'e kadar düşüyor. Öyle bir aralık kankam. Paket başı para alıyor adamlar, maaş değil.
O kadar parayı alıyorsa yüksek mevkide çalışıyordur iş konusunda her dalda torpil var kanka hangi ülkede yasiyon bilmiyom da belediyeye çöpçüler bile torpille alınıyor asıl sen bagirtma 😂

O kadar parayı alıyorsa yüksek mevkide çalışıyordur iş konusunda her dalda torpil var kanka hangi ülkede yasiyon bilmiyom da belediyeye çöpçüler bile torpille alınıyor asıl sen bagirtma 😂
Olum adam kargo dağıtıyor hasta mısın yüksek mevkide diyor IAOGJFSDOAILKJFSDMGHILOKADFJHII
Şu an Trendyol, Hepsiburada gibi firmaların kargo çalışanları dağıttıkları paket başına 30 TL'den fazla alıyorlar. Günde 150 paket dağıtsa ayda 100K'yı geçer. Gir instaya yaz bakiyim sporcukurye hesabına bak adam nasıl bir mevkide çalışıyormuş gör :D :D

Olum adam kargo dağıtıyor hasta mısın yüksek mevkide diyor IAOGJFSDOAILKJFSDMGHILOKADFJHII
Şu an Trendyol, Hepsiburada gibi firmaların kargo çalışanları dağıttıkları paket başına 30 TL'den fazla alıyorlar. Günde 150 paket dağıtsa ayda 100K'yı geçer. Gir instaya yaz bakiyim sporcukurye hesabına bak adam nasıl bir mevkide çalışıyormuş gör :D :D
Kavga ediyorsunuz keşke banada yardımcı olsanız

Ha yani kendileri açığa alıyor demi ama aslında sorum bu değildi diploma gereklimi diyorum
diplomasız kalsan başvurulacak işlerin direk %65 70 ini ele sonra diploma gerekmeyen yerlere başvursan diplomalı olanı terih ederler senin yerine . Madem okula gitmeyi sevmiyorsun neden meslek lisesine falan gitmedin daha gevşek bi müfredatı var, tabi okulu sevmiyorsan %90 derslerinde kötüdür tabi bundan sonrasını ne yapacağına dair tavsiyeler almışsındır benim tavsiyem liseyi bitir 11-12 konularını baktın yapamıyorsun son 2 yılı takla ata ata bitir yks den 2 yıllık bölüm kazanmaya çalış -tabi 2 yıllık önü açıklık vs . sıkıntı çıkartabilir. her şey bi kenara lise mezunuda ol be ortaokul mezunu olarak kalma :peepo1:

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,198
Üyeler
188,895
Son üye
asilkan60
Geri