- Bütçe
- 2000
Selamlar, yeni bir mouse arayışına girdim ancak forumda 2k civarına açılan bütün konularda tek bir model baskın gelmiş gibi gözüküyor. Ancak wraith sitesinden ve bu tarz sitelerden alışveriş yapmaya biraz mesafeliyim o yüzden yeni bir konu açma ihtiyacı hissettim. İlk düşüncem ucuz olduğundan ve sert davranmama dayanacağını düşündüğümden g305 almayı düşündüm, birde aklımda bütçe arttırıp Basilisk v3 X HyperSpeed almak geldi ancak uzun süredir mouse araştırmadığımdan kendimi dinozor gibi hissediyorum şu anda. Genellikle hikayeli oyunlar oynarım, online oynarsamda çok rekabetçi değilimdir bf1 oynuyorum genellikle.
Genel internette dolaşırken vs. palm, oyunlarda claw'a kayan bir tutuş tarzım var. Gemini yanlış yönlendirmediyse el büyüklüğüm 19cm.
Pilli yada şarjlı olması fark etmez şuanki mousem pilli 95-100gr gibi bir şey, şarjlı olacaksada şarjı uzun gitmeli o konuda çok takılacağımı sanmıyorum ama pil bitince değiştirmesi daha kolay geliyor genelde.
Öneri, tavsiye ve destekleriniz için şimdiden hepinize teşekkürler.
Genel internette dolaşırken vs. palm, oyunlarda claw'a kayan bir tutuş tarzım var. Gemini yanlış yönlendirmediyse el büyüklüğüm 19cm.
Pilli yada şarjlı olması fark etmez şuanki mousem pilli 95-100gr gibi bir şey, şarjlı olacaksada şarjı uzun gitmeli o konuda çok takılacağımı sanmıyorum ama pil bitince değiştirmesi daha kolay geliyor genelde.
Öneri, tavsiye ve destekleriniz için şimdiden hepinize teşekkürler.
Son düzenleme: