- Reaksiyon skoru
- 2
Lise sonda hiç ders çalışmadım, gerçi o zamanlar YKS'yi hiç önemsemiyordum. Tyt'de 251 puan yaptım. Polisliğe puanım yetmiyordu fakat üniversitesi istediğim için PMYO'ya başvuru yapmadım. Şimdi, hazirandan bu yana niye çalışmadın diyecekler olacaktır. Babam seni dershaneye yazdırayım dedi. Ama ben tablet üzerinde çalışmak istediğim için amacımı söylemesemde reddettim. O zamandan bu yana herhangi bir araç gereçim olmadığı için çalışamıyorum. Aylardır tablet araştırıyorum fakat babama herhangi bir istekte bulunmadım, konuşmuyorum. Şimdi yine birkaç gündür tablet araştırıyorum fakat hiç babamla muhattap olmak istemiyorum, aylardır bu kafada olduğum için günlerim çöp oluyor ve olmaya da devam ediyor. O kadar kimseyle konuşmuyorum ki cümle kurma yetimi bile kaybedeceğim artık.
Dostlar ders çalışmaya başlamadım. 1yıl 4 ayda sayısaldan 4-5.000 gibi sıralamalar yapılabilir mi? OBP 62 olduğundan çok fazla geri atıyor. Şunu da belirteyim önceki sene PMYO yazmadım bu sene yazarsam bir senem boşa gitmiş olucak.