18 Yaş altı için kart önerisi

Reaksiyon skoru
4
Merhabalar kapatılmadan önce papara kullanıyordum fakat kapatıldıktan sonra online harcama yapamadım. Bana çok acil online harcama yapabileceğim 18 yaş altı için kart önerir misiniz? Bu arada aylık para yükleme limiti olmasın çünkü baya büyük bir para harcamam gerek.

papel vardı en son noldu bilmiyom bak bi yine havale ücreti almıyor papara gibi

papel vardı en son noldu bilmiyom bak bi yine havale ücreti almıyor papara gibi
1770925748495.webp

Buyur hocam

İş bankası ilk imza ve Nays Naysta kimlik veli doğrulama yaparsanız 100k limit oluyor aylık. İlk imzada limit yok. Fakat ikisindede başka bankaların ibanlarına para yollama çok sıkıntılı.

18 yaşına girmeyi beklicen hocam o zaman, bizim zamanımızda 13-15 yaşında olmak bike güzeldi. Gençlik kafayı yemesinde napsın.
Ben 19 oldum hala vodafone pay akbank banka kartı falan var hoca bana ne onerırsın. Üni giricez bu sene avantajlı bısı var mı bıldıgın kullandıgın

Merhabalar kapatılmadan önce papara kullanıyordum fakat kapatıldıktan sonra online harcama yapamadım. Bana çok acil online harcama yapabileceğim 18 yaş altı için kart önerir misiniz? Bu arada aylık para yükleme limiti olmasın çünkü baya büyük bir para harcamam gerek.
Nays'a bakabilirsin youtube,netflix vb. açısından en mantıklısı o.

Aileniz kart cikartmaniza izin veriyorsa ailenizle beraber bir bankaya gidip kart cikarttirin oylesi daha mantikli olucaktir hem altin dovizde alabilirsiniz hisse falanda

ben hadi kullanıyorum YouTube Spotify gibi platformlarda oyun içi alışverişlerde sorun çıkarmıyor çoğu sağlam lisans item satış gibi sitede çalışmıyor güvenlik uyarısı veriyor onun haricinde iyi

Geri