sadsadsadsa
80+
- Reaksiyon skoru
- 77
Hala kargo firması ile görüştüklerini söylüyorlar. Sürecin ilerlemesi için yapmami onerdigin bir şey var mı hocam? Yoksa bekleyeyim mi hala.Hocam son durumu bildiriyorum. Artık sinir stres oldum. Cumartesi ürün kargoya verildi pazartesi gelecek dendi. Ben iki adet 16gb ram satın almıştım. Fakat faturamda sadece 1 adet vardı. Aradım sordum ve dediler ki ne sipariş verdiyseniz o gelecek sıkıntı yok. Pazartesi kargoyu beklerken yeni bir kargo çıkışı bildirimi aldım. Kargom geldi sadece ssd gelmiş. Ramlerin çıkışı da olmamış yani sadece biri için işlem yapmışlar ikincisini dün arayıp işleme aldırdım. Farklı depolardan çıkış sağlanıyor diyorlar fakat 3 güne anca çıkış yapıyorlar böyle saçmalık olmaz ya. Cumartesi sadece ssd yola çıkmış, pazartesi de büyük ihtimalle ikinci fatura kestikleri anakart ve 1 tane ram yola çıktı. Daha ekran kartı , işlemci ve diğer ram ne zaman yola çıkacak ne olacak bilmiyorum. Çok berbat saçma sapan bir süreç yaşıyorum. Bir an önce kargodan kayıp bilgisini almak için bastırın hocam çünkü vatanda ki süreç de kargo kadar bekletecek sizi.