RX 9070 XT Pure vs RX 9070 XT Nitro+

Stok olmayan ürünlerde bazı satıcılar fırsatçılık yapar. Bu da onlardan biri. Su an en uygunu burada
Teşekkürler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Stok olmayan ürünlerde bazı satıcılar fırsatçılık yapar. Bu da onlardan biri. Su an en uygunu burada

En dikkat çeken kablo ekran kartı ve anakart güç bağlantısı oluyor.
Ben ekran kartını Lian Li Strimer ile çözdüm.
Anakart güç kablosunu Asiahorse un kablosu var, beyaz zaten ama daha şık duruyor.
Onda da beyazın stoğu yok :)
Asiahorse kalitesinde alternatif var mı yoksa stok beklerim

Teşekkürler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Asiahorse kalitesinde alternatif var mı yoksa stok beklerim
Bilmiyorum, anakart guc kablosunu da strimer takacaktim ama onda da stok sıkıntısı var.

Psu hakkında gelişme yok ya bir tek sistemde o kaldı

Full beyaz dizenlerin yanında benim gırtlağa kadar siyah sistemin garibanlık

20260209_220711.webp
ık

Merhaba hocalarım bende çok benzer beyaz bir sistem topluyorum https://www.akakce.com/ekran-karti/...20g-256-bit-gddr6-16-gb-fiyati,965190413.html
Temel bileşenler bunlar totalde 120 ye yakın bir şey çıkıyor gibi ekran kartına 36 vermişken sistemin 120 civarı olması vana absürt geldi normal mi sizce

Merhaba hocalarım bende çok benzer beyaz bir sistem topluyorum https://www.akakce.com/ekran-karti/...20g-256-bit-gddr6-16-gb-fiyati,965190413.html
Temel bileşenler bunlar totalde 120 ye yakın bir şey çıkıyor gibi ekran kartına 36 vermişken sistemin 120 civarı olması vana absürt geldi normal mi sizce
Neredeyse toplayacağımız sistemler aynı benim ki de maalesef 130k tutuyor normal, fiyatlar düşene kadar toplamam ben verilmez bu kadar para

Valla benim sistem de beyaz ama ekran kartını sırf ptm7950 termal ped teknolojisi var diye nitro+ aldım mükemmel bir makine undervolt attım nebi akgünün rehberden fanlar 700rpm de oyun oynuyorum o derece ısınmıyor :D
Özel beyaz project zero istediğim içinde nitro+ seçtim tabi ki kablo gorunmuyor diye beyaz sistemde bu şekilde duruyor fikir olur belki sana

Ekler

• 86FA42C5-75ED-4192-98C3-041B79B67191.webp
    86FA42C5-75ED-4192-98C3-041B79B67191.webp
    335.5 KB · Hit: 17
Hocam kasa sıvı soğutma ram ve ssd linkleri atabilir misin sana zahmet
Ya birde hocalarım 36k ekran kartının olduğu sistem için bu çok mu lüks kaçıyor sizce 130k maliyete 5080 bile toplanır gibi sanki kafam çok karıştı fiyatlar normal mi yoksa dediğim gibi lüks mu kaçıyor
Hocam senin sistem güzel duruyor baya linkleri atarsan sevinirim belki sağdan soldan biraz maliyeti dusurebilirim

Neredeyse toplayacağımız sistemler aynı benim ki de maalesef 130k tutuyor normal, fiyatlar düşene kadar toplamam ben verilmez bu kadar para
Hocam bu mini kasa sanki kendi markasindaki sıvı soğutma ile uyumlu gibi geldi bana o konu hakkında bilginiz varmi 4 5 civarına bi sıvı soğutma ile uyumlu olur mu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,808
Üyeler
189,162
Son üye
ApeiroN_
Geri