RX 9070 XT Pure vs RX 9070 XT Nitro+

Nitro+ kullanıyorum bende de CW yok fakat bu sisin aldığınız kartta olmayacağı anlamına gelmiyor. Soğutmasından aşırı memnunum.
7800XT de Pure kullanıyordum ondanda memnundum bir sıkıntı yoktu.

Videoda adam B850A koymuş ona göre hareket ediyordum ama sisteme en uygun X870e ise ona bakayım @ahmetmelihalemdar @K1dot
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Asus ap psu gürültüsü nasıldır
hocam adam sırf b850 koymuş diye sizinde koymanıza gerek yok benim h6 flow u izlediğim adam intel dizmişti mesela (kasa konusunda hala h9 flow da ısrarcıyım :peeposad2:
)

seneye şu kasaya geçiş yapmak isterim :d

hocam adam sırf b850 koymuş diye sizinde koymanıza gerek yok benim h6 flow u izlediğim adam intel dizmişti mesela (kasa konusunda hala h9 flow da ısrarcıyım :peeposad2:
)
X870e bakayım uygunsa birde kasada miniler çok hoşuma gidiyor zevkler maalesef acayip çekici geliyor mini akvaryum kasalar yoksa kasa konusu bana farketmez alınmayın lütfen

X870e bakayım uygunsa birde kasada miniler çok hoşuma gidiyor zevkler maalesef acayip çekici geliyor mini akvaryum kasalar yoksa kasa konusu bana farketmez alınmayın lütfen
yok haklısınız zevkler tartışılmaz hayırlı olsun güzel bir şey olacağına inanıyorum

yok haklısınız zevkler tartışılmaz hayırlı olsun güzel bir şey olacağına inanıyorum
Sistem topladığım da iki tane oled monitör de alacağım artık gene sizlerden yardım beklerim efenim 😄 son haliyle fotoğraf da paylaşırım toplayınca

Sistem topladığım da iki tane oled monitör de alacağım artık gene sizlerden yardım beklerim efenim 😄 son haliyle fotoğraf da paylaşırım toplayınca
OLED konusunda acele etme. CES te tanıtılan güzel modeller var.Ben de bekliyorum. Yaza doğru gelir diye düşünüyorum. Tayfun yardımcı oluyor sağolasın monitörler hakkında

OLED konusunda acele etme. CES te tanıtılan güzel modeller var.Ben de bekliyorum. Yaza doğru gelir diye düşünüyorum. Tayfun yardımcı oluyor sağolasın monitörler hakkında
Monitörleri yazın alabilirim yazın full çalışacağım anca toparlarım parayı sistem tamam sadece psu konusu kaldı

Monitörleri yazın alabilirim yazın full çalışacağım anca toparlarım parayı sistem tamam sadece psu konusu kaldı
Özellikle Beyaz PSU sıkıntı. Arkadan bağlantılı anakart alsan, siyah da olsa farketmez ama yine ekran kartına siyah gelecek :)
Onu da Strimer kablo ile çözersin

Özellikle Beyaz PSU sıkıntı. Arkadan bağlantılı anakart alsan, siyah da olsa farketmez ama yine ekran kartına siyah gelecek :)
Onu da Strimer kablo ile çözersin
Anakart x870e ice seçtim psu dışında her şey beyaz, psu siyah alsam sırıtmaz herhalde

Anakart x870e ice seçtim psu dışında her şey beyaz, psu siyah alsam sırıtmaz herhalde
En dikkat çeken kablo ekran kartı ve anakart güç bağlantısı oluyor.
Ben ekran kartını Lian Li Strimer ile çözdüm.
Anakart güç kablosunu Asiahorse un kablosu var, beyaz zaten ama daha şık duruyor.
Onda da beyazın stoğu yok :)

En dikkat çeken kablo ekran kartı ve anakart güç bağlantısı oluyor.
Ben ekran kartını Lian Li Strimer ile çözdüm.
Anakart güç kablosunu Asiahorse un kablosu var, beyaz zaten ama daha şık duruyor.
Onda da beyazın stoğu yok :)
Hocam gpu için Lian li strimer beyaz alırım
Motherboard için asiahorse alırım elbet stok gelir lakin anlamadığım bir şey var , bu konuda cahilim bunların olayı ne resimdeklerin.
Anakart bu

Ekler

• Screenshot_20260213_123922_Chrome.webp
    Screenshot_20260213_123922_Chrome.webp
    20.8 KB · Hit: 8
Hocam gpu için Lian li strimer beyaz alırım
Motherboard için asiahorse alırım elbet stok gelir lakin anlamadığım bir şey var , bu konuda cahilim bunların olayı ne resimdeklerin.
Anakart bu
Stok olmayan ürünlerde bazı satıcılar fırsatçılık yapar. Bu da onlardan biri. Su an en uygunu burada

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,788
Üyeler
189,155
Son üye
ASROCLEXAR
Geri