Yardım Yeni aldığım monitör hakkında

hayır mesela bilgisayar açılırken
Orta taraflarda misal cs veya valoranta silah kısmına denk geliyor mu ölü piksel
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Firmaya açılıyor ama ben incehesapdan bozuk ups aldım tam 1 yıl oyaladılar yanii sizde sorun olmadıgı ve sözleşmede yazan şey üzerine boşu boşuna ugraşmak olur

Asus yazıyısı çıkıyor ya A'nın biraz solunda kalıyor

Orta taraflarda misal cs veya valoranta silah kısmına denk geliyor mu ölü piksel

Firmaya açılıyor ama ben incehesapdan bozuk ups aldım tam 1 yıl oyaladılar yanii sizde sorun olmadıgı ve sözleşmede yazan şey üzerine boşu boşuna ugraşmak olur
1 tane bile ölü piksel çıksa bu ayıplı mal olarak sayılıyormuş

2 gün once almış olduğum Asus monitörde 1 adet ölü piksel çıktı. Bende servisini aradım. Servis bana en az 3 adet olması gerektiğini söyledi. THH başvurmayı düşünüyorum, sizce ne yapmam gerekiyor.
15 gün iade hakkını kullan. iade yaparken ölü pixelden bahsetme. iadeden sonra başka monitör bak

mediamarkt'tan aldım onlar her şekilde rapor istiyor benden satıcıya soru sor kısmından yazmıştım

15 gün iade hakkını kullan. iade yaparken ölü pixelden bahsetme. iadeden sonra başka monitör bak
14 gün koşullsuz hak var ise bunu kullan evet eger hatadan bahs edersen tüketici hakem heyeti ile ugraştırırlar oda sen kaybedersin
hayır mesela bilgisayar açılırken

Asus yazıyısı çıkıyor ya A'nın biraz solunda kalıyor

1 tane bile ölü piksel çıksa bu ayıplı mal olarak sayılıyormuş

Ölü piksel garantisi olmayan markalardan hala monitör alınıyor olması çok enteresan. Hakem heyeti ile falan uğraşın durun.

Neymiş efendim 1 tane varsa değiştirilmiyormuş, ben para vermişim neden ölü piksel ile kullanayım.

siyahta belli oluyor. THH'ye başvursam red mi yerim
Böyle bir şey yok. Ayıplı kusurlu mal varsa değiştirmek veya iade almak zorundalar. İade süresi geçtiyse servise gider tamir edilir, edilmezse yine THH başvurursun yine değiştirir veya iade edersin.

Marka en az 3 ad. ölü pixel falan demesi bir şey değiştirmiyor. Ayıplı mal sonuçta.

Ölü piksel garantisi olmayan markalardan hala monitör alınıyor olması çok enteresan. Hakem heyeti ile falan uğraşın durun.

Neymiş efendim 1 tane varsa değiştirilmiyormuş, ben para vermişim neden ölü piksel ile kullanayım.
Normalde araştırıp alırdım fakat bundan önce aldığım monitörde sorun yaşadığım için hızlıca alayım dedim ondan dolayı pişmanlık yaşadım.

Böyle bir şey yok. Ayıplı kusurlu mal varsa değiştirmek veya iade almak zorundalar. İade süresi geçtiyse servise gider tamir edilir, edilmezse yine THH başvurursun yine değiştirir veya iade edersin.

Marka en az 3 ad. ölü pixel falan demesi bir şey değiştirmiyor. Ayıplı mal sonuçta.
Bende aynısını söyledim fakat ne mediamarkt kabul ediyor ne Asus bende thh'ye başvuracağım çözümlenmesi için

Hocam bence iade et , 14 gün içinde aldıysan yasal hakkın

Normalde araştırıp alırdım fakat bundan önce aldığım monitörde sorun yaşadığım için hızlıca alayım dedim ondan dolayı pişmanlık yaşadım.

Bende aynısını söyledim fakat ne mediamarkt kabul ediyor ne Asus bende thh'ye başvuracağım çözümlenmesi için
Senin sorununda çok gereksiz ya kullan geç 1 ölü piksel ne 20 ölü piksel gelse iadeyle ugraşmam sen birde 3 ölü piksel şartıyla almışsın tüketici hakem heyeti allah degil ki sen o sözleşmeyi açıklamayı kabul ede ede aldıysan oda paşa paşa satıcının yanında durucaktır

Geri