2k DDR5 sistem öneri

3-5 k kasa
5k psu
2 k kule soğutucu
1 tb m.2 ssd 6

burası etti sana 15-17 (kasa fiyatı önemli)
bu hafta 1-2 kampanya oldu ramlerde 16 x 2 32 gb ram toplam 15-17k aralığında alındı. yakalarsan 32 gb ram bile toplarsın 35 k ya. zaten cl30 16 gb 10 kya alınıyor şu an hepsiburadadan v.s

Hayırlı olsun hocam . Bende siparişi verdim.
hocam cratos lite + atılan raijintek kasa ile kasa+psu yu 8-8.5 k ya kapatırsınız.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

veya daha kaliteli bir psu alayım ömürlük olsun derseniz foruma bakın bir sürü yeni başlık var PSU'larda ciddi indirimler oluyor. 7k civarına daha kaliteli bir ürün alırsınız.

Son kalanı almışsıınz şuan en ucuzu 47K ben vazgeçtim nitro alıcam galiba 😀
Hocam ayıp ama ya :) bu sabah 3 tane vardı Amazon ve n11de . Nitro alacaksan pttavm den al 1k da indirim vardı ekstradan.

3-5 k kasa
5k psu
2 k kule soğutucu
1 tb m.2 ssd 6

burası etti sana 15-17 (kasa fiyatı önemli)
bu hafta 1-2 kampanya oldu ramlerde 16 x 2 32 gb ram toplam 15-17k aralığında alındı. yakalarsan 32 gb ram bile toplarsın 35 k ya. zaten cl30 16 gb 10 kya alınıyor şu an hepsiburadadan v.s
PSU ömürlük olabilir. İndirimleri nereden takip edebilirim . Özellikle ram .

Hocam ayıp ama ya :) bu sabah 3 tane vardı Amazon ve n11de . Nitro alacaksan pttavm den al 1k da indirim vardı ekstradan.

PSU ömürlük olabilir. İndirimleri nereden takip edebilirim . Özellikle ram .
sineride bu sıralar indirime giriyor, hepsi / amazon da bir seçenek. bu akşam incehesap bakmayı da unutma belki onlara da yansımıştır fiyatlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,193,850
Üyeler
189,503
Son üye
Bloxz
Geri