🔥(Güncel) MIGROS 100 Money & BEDAVA TOD 🔥 Yandex AI

BYNOGAME verirler mi ileride

Yandex Ai mobil uygulamasında hediyeler var. Uygulamayı indirince sağ üstte hediye kutusu var. Ona tıklayıp kodu girmek gerekiyor.

Alıntıyı görüntüle

BEREKET100 koduyla migros 100₺ hediye çeki

ISTANBULKART100 koduyla mobil akbil bakiyesi

PAZARAMA koduyla 100 TL Pazarama indirim çeki

YANDEXTOD1 koduyla 1 aylık TOD taraftar paketi

SSPORTPLUS1 koduyla 1 aylık S Sport Plus kodu

KARGO100 koduyla PttAVM 100 TL indirim çeki

kazanabilirsiniz. Geçenlerdeki düz Yandex kampanyasıydı, yandex arama motorunun yaygınlaşması için. Bu ise direkt Yandex Ai için. Yani buna da katılabilirsiniz.
teşeşkkür ederim fenerbahçe taraftarı oalrak 1 aylık çektim tod

1770984788227.webp

televizyon yok

BYNOGAME verirler mi ileride
keske verseler, ama gecen sefer cok suistimal ettiler tum ailedekilerin telefonlardan katilarak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hee teşekkürler bende oldu da Tv box üzerinden izleyebiliyormuyuz bilgin var mı
tvbox veya smart tv kullaniyor iseniz google play hizmetlerinden veya guvenilir kaynaklardan apk yoluyla TOD uygulamasini edinebilirsiniz.

hocam kodu nereye girdiniz benim üyeliğim vardı bulamadım yeni üyelik mi açmak gerek acaba?

düzenleme: uygulamadan girince olmuyor siteden girince üye girişi yapmadan yardım kısmında kupon kodu kısmına girince yeni üyelik açtırıyor veya hesabınıza girebilirsiniz konu için teşekkürler

Son düzenleme:
hocam kodu nereye girdiniz benim üyeliğim vardı bulamadım yeni üyelik mi açmak gerek acaba?

düzenleme: uygulamadan girince olmuyor siteden girince üye girişi yapmadan yardım kısmında kupon kodu kısmına girince yeni üyelik açtırıyor veya hesabınıza girebilirsiniz konu için teşekkürler
tesekkurler

istanbul kart bakiyesi sonra karta aktar diyip nakite dönüyor sanırım

Yandex Ai mobil uygulamasında hediyeler var. Uygulamayı indirince sağ üstte hediye kutusu var. Ona tıklayıp kodu girmek gerekiyor.

Alıntıyı görüntüle

BEREKET100 koduyla migros 100₺ hediye çeki

ISTANBULKART100 koduyla mobil akbil bakiyesi

PAZARAMA koduyla 100 TL Pazarama indirim çeki

YANDEXTOD1 koduyla 1 aylık TOD taraftar paketi

SSPORTPLUS1 koduyla 1 aylık S Sport Plus kodu

KARGO100 koduyla PttAVM 100 TL indirim çeki

kazanabilirsiniz. Geçenlerdeki düz Yandex kampanyasıydı, yandex arama motorunun yaygınlaşması için. Bu ise direkt Yandex Ai için. Yani buna da katılabilirsiniz.
Teşekkürler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,789
Üyeler
188,989
Son üye
Deepolox
Geri