Lahana11
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 161
Hee teşekkürler bende oldu da Tv box üzerinden izleyebiliyormuyuz bilgin var mıOlmadı yazan olmuş. Onlar için paylaştım
Hee teşekkürler bende oldu da Tv box üzerinden izleyebiliyormuyuz bilgin var mıOlmadı yazan olmuş. Onlar için paylaştım
teşeşkkür ederim fenerbahçe taraftarı oalrak 1 aylık çektim todYandex Ai mobil uygulamasında hediyeler var. Uygulamayı indirince sağ üstte hediye kutusu var. Ona tıklayıp kodu girmek gerekiyor.
Alıntıyı görüntüle
BEREKET100 koduyla migros 100₺ hediye çeki
ISTANBULKART100 koduyla mobil akbil bakiyesi
PAZARAMA koduyla 100 TL Pazarama indirim çeki
YANDEXTOD1 koduyla 1 aylık TOD taraftar paketi
SSPORTPLUS1 koduyla 1 aylık S Sport Plus kodu
KARGO100 koduyla PttAVM 100 TL indirim çeki
kazanabilirsiniz. Geçenlerdeki düz Yandex kampanyasıydı, yandex arama motorunun yaygınlaşması için. Bu ise direkt Yandex Ai için. Yani buna da katılabilirsiniz.
keske verseler, ama gecen sefer cok suistimal ettiler tum ailedekilerin telefonlardan katilarakBYNOGAME verirler mi ileride
tvbox veya smart tv kullaniyor iseniz google play hizmetlerinden veya guvenilir kaynaklardan apk yoluyla TOD uygulamasini edinebilirsiniz.Hee teşekkürler bende oldu da Tv box üzerinden izleyebiliyormuyuz bilgin var mı
tesekkurlerhocam kodu nereye girdiniz benim üyeliğim vardı bulamadım yeni üyelik mi açmak gerek acaba?
düzenleme: uygulamadan girince olmuyor siteden girince üye girişi yapmadan yardım kısmında kupon kodu kısmına girince yeni üyelik açtırıyor veya hesabınıza girebilirsiniz konu için teşekkürler
TeşekkürlerYandex Ai mobil uygulamasında hediyeler var. Uygulamayı indirince sağ üstte hediye kutusu var. Ona tıklayıp kodu girmek gerekiyor.
Alıntıyı görüntüle
BEREKET100 koduyla migros 100₺ hediye çeki
ISTANBULKART100 koduyla mobil akbil bakiyesi
PAZARAMA koduyla 100 TL Pazarama indirim çeki
YANDEXTOD1 koduyla 1 aylık TOD taraftar paketi
SSPORTPLUS1 koduyla 1 aylık S Sport Plus kodu
KARGO100 koduyla PttAVM 100 TL indirim çeki
kazanabilirsiniz. Geçenlerdeki düz Yandex kampanyasıydı, yandex arama motorunun yaygınlaşması için. Bu ise direkt Yandex Ai için. Yani buna da katılabilirsiniz.
evetsadece 1 kod mu kullanabiliyoruz ?
tüh migros kodu aldım tod alaydım iyiydi tşkler
MUTLULUK1 kodu varmış 1 aylık tod için onu dene hocam oluyorsa biriai yazmıştıtüh migros kodu aldım tod alaydım iyiydi tşkler