❌İndirim Bitti! GIGABYTE ANAKART AMD AM5 ATX X870 AORUS ELITE WIFI7 ICE 13.249TL

Alpha45

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
523
şeytana uymadan forumu kapatıyorum :D

Bir süredir kullanıyorum. Mis gibi anakart bu arada. Hiçbir sorun yaşatmadı kurulumda, BIOS ayarlarında vs.

Bu senmisin :D foto aynı. Birde yapma yanarız kral ram-ssd-ekran kartı tamam sadece anakart işlemci kaldı ama alamıyoree :D
Bir süredir kullanıyorum. Mis gibi anakart bu arada. Hiçbir sorun yaşatmadı kurulumda, BIOS ayarlarında vs.

Ekler

• 1770991978807.webp
    1770991978807.webp
    19.5 KB · Hit: 127
Bende aldım 6 taksit güzel fiyat siyah b650 carbon anakartımı satma zamanım geldi :D

SUBAT750 (sadece mobil cihazlardan girince kod çalışıyor) kodu ile bu fiyata geliyor. Son 6 ayın en düşük fiyatı, harika tasarıma sahip ve yüksek seviye bir anakart olduğunu düşünüyorum. İhtiyacı olan değerlendirebilir.
b850 tomamhawk var alasım geldi yapışın çabuk
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bunun seviyelerinde B850 bunla aynı para bende B850 baktım ama orta veya üst seviye modeller X870'ler ile aynı para. X870 anakart almak daha mantıklı bu yüzden.
b850 ve x870in farkı birinde usb 4 var birinde yok
ihtiyacına göre değişir ama bu fiyatken alınır x870ten daha iyi b850ler var yani

Bu senmisin :D foto aynı. Birde yapma yanarız kral ram-ssd-ekran kartı tamam sadece anakart işlemci kaldı ama alamıyoree :D
Eed benim :kekw: Amazon sürekli yorum yap diye darlayınca dedim oraya da yazayım bari.

B850 almayı planlıyodum onun yerine bunu mu alsam
Dolu dolu bir B850 değilse bence bunu al, hem bir yandan Amazon güvencesi de var. Sorun yaşarsan rahat iade veya değişim de alabilirsin.

2ci el bu fiyata satmaya çalışanı görünce güzel fiyat 😂.
Anakart lar ne ara 13-25 arası arası oldu ramı kınıyoruz işlemciden pahalıya denk geliyor anakart.
bu kimsenin garibine gitmiyor bence

elimde cok asnakart var bir tane daha mı alsam bilemedim :D

Yarın da SUBAT1000 gelir mi acaba?

Amazon hediye bakiyesini karta daha dün aktardım bütün kampanyaları birleştirsem 10kya alırdım şansıma tüküreyim... :kekw:

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,899
Üyeler
189,004
Son üye
mels
Geri