Öneri 🗣️Oyunlarda Drop Sorununa Son!👌

9080xt çıkarsa eğer çekersin direkt ama bence 1-2 nesil bekle 5060 ti 16gb tek başına çok güçlü bir de üstüne MFG var çook uzun süre yeterli.
2 sene Max bende olur onu biliyoruma ama acil para durumunda direkt satarım o ayrı 🙃
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Nereden aldın merak ettim :)
Bir de ikimci el mi sıfır mı
2 el ama dediğim gibi 2 - 3 aylık PC her şey vatandan alınma oturduğum ilçede denk geldi

AMD iyi güzel de NVIDIA'nın yaptığı yenilikleri çok geç yapıyor :D daha mfg bile gelmedi.
Bunun sebebinin amdnin Nvidia gibi donanımsal ve ağırlıklı olarak belli seriye özel çıkarmaktan ziyade yazılımsal çıkardığı ve bir çok kartta çalışmasını sağlamayı denediklerinden dolayı olduğunu düşünüyorum

AMD için ayarlar:
regedit yazıp HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Class\{4d36e968-e325-11ce-bfc1-08002be10318}\0000\UMD bu yolu üst kısma yapıştırıyorsunuz sonra sağ taraftan ShaderCache isimli bir anahtar olacak onu bulun ve çift tıklayın , oradaki 30/31 değerini 32 yapın ve sistemi yeniden başlatın (önceden indirmez oyun oynarken diske yazılır o yüzden başlarda drop olması normal sonra bir daha olmayacak ben böyle kullanıyorum)

2 sene Max bende olur onu biliyoruma ama acil para durumunda direkt satarım o ayrı 🙃
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

2 el ama dediğim gibi 2 - 3 aylık PC her şey vatandan alınma oturduğum ilçede denk geldi
38kya sıfır 5060ti sistrmler gelmişti.
33k saysak sisteme 5-6k uygun oluyor
Hayırlı olsun.

Yıl 2026 hala stuttering ve dropları durdurabileceğinizi mi sanıyorsunuz?

Durduramazsınız. Sadece etkisini minimuma indirebilirsiniz 👍

edit: bildiğinizi okuyun.

Son düzenleme:
Geri