aslında güncelleme yeni yeni geliştiriyorlarel de NVIDIA'nın yaptığı yenilikleri çok geç yapıyordah
aslında güncelleme yeni yeni geliştiriyorlarel de NVIDIA'nın yaptığı yenilikleri çok geç yapıyordah
Nereden aldın merak ettim40 fakat +'larida mevcut öyle diyim sadece şunun infosunu vereyim çift monitör Asus marka biri va curved 280 Hz diğeri ips 240diğer ++ soylemiyim nazar değer
2-3 aylık PC
2 sene Max bende olur onu biliyoruma ama acil para durumunda direkt satarım o ayrı9080xt çıkarsa eğer çekersin direkt ama bence 1-2 nesil bekle 5060 ti 16gb tek başına çok güçlü bir de üstüne MFG var çook uzun süre yeterli.
2 el ama dediğim gibi 2 - 3 aylık PC her şey vatandan alınma oturduğum ilçede denk geldiNereden aldın merak ettim
Bir de ikimci el mi sıfır mı
Bunun sebebinin amdnin Nvidia gibi donanımsal ve ağırlıklı olarak belli seriye özel çıkarmaktan ziyade yazılımsal çıkardığı ve bir çok kartta çalışmasını sağlamayı denediklerinden dolayı olduğunu düşünüyorumAMD iyi güzel de NVIDIA'nın yaptığı yenilikleri çok geç yapıyordaha mfg bile gelmedi.
38kya sıfır 5060ti sistrmler gelmişti.2 sene Max bende olur onu biliyoruma ama acil para durumunda direkt satarım o ayrı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
2 el ama dediğim gibi 2 - 3 aylık PC her şey vatandan alınma oturduğum ilçede denk geldi
Eyw Halihazırda çift monitör diğer saymadığım++ eklersek Süper fiyata aldım38kya sıfır 5060ti sistrmler gelmişti.
33k saysak sisteme 5-6k uygun oluyor
Hayırlı olsun.
HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Class\{4d36e968-e325-11ce-bfc1-08002be10318}\0000\UMD buraya girdikten sonra shader cache yi 31 00 yerine 32 00 yapın.Ee amd kullananlar ne yapacak peki