🔥İndirim Philips 15'i 1 Arada Erkek Bakım Seti 2392TL

3 hafta ve daha öncesinde hep bu fiyat ve daha aşağısında satılmış, hangi dönemin en iyi fiyatı beni aydınlatabilir misiniz? Şöyle sağlam bi indirim olsa neyse de bu fiyat, normal fiyatları değil mi?
1771066601779.webp

Ben bendekini suyun altında yıkıyorum 2 yıla yakındır henuz bisey olmadı 😂
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

3 yıla yakın da olabilir simdi dusununce bayadır kullanıyorum
içerdeki mekanızmaları koruyan şeffaf plastik bir ekstra tabaka var o kırılmadıkca kolay kolay su girmez oda nasıl kırılıyor artık bazen düşmelerde ya da kendi kendine deforme olursa oradan su sızarsa cihaz bozuluyor.

bende grisi var suyun altında 4 senedir kullanıyorum tek sorunu her ucu işe yarıyor diyemem.İnce iş yapılması zor ama saçımı bile rahat kesmişliğim var, Baya bir güzel alet saç sakal için ancak o küçük uç pek işe yaramadı yada ben kullanamadım.Birde az şarjda çok iyi kesmiyor, ama benim aldığım grisi baya eski.

Aynısını kullanıyorum sorunuz varsa alabilirim

3 hafta ve daha öncesinde hep bu fiyat ve daha aşağısında satılmış, hangi dönemin en iyi fiyatı beni aydınlatabilir misiniz? Şöyle sağlam bi indirim olsa neyse de bu fiyat, normal fiyatları değil mi?Alıntıyı görüntüle
hocam ben daha yüksek fiyata aldım ama şuan anlık olarak düştüğünü gördüm paylaşmak istedim

Kullanan var mıdır? Elimdeki 5-6 yıl gitti ama yavaştan yaşını gösteriyor.
Ben 1800 e almıştım 6 7 ay evvel. Tüm vücuda olsun sakal tıraşı olsun çok işimi görüyor şarkıda çok uzun gidiyor iki şarjın arası nerden baksan 2 aydan fazla tabi kullanıma göre değişir ama fiyatının hakkını veren bi ürün içinde her şey olduğu için başka bişeye ihtiyacın olmuyor öneririm

makinayı kullanan biri olarak şarj konusunda çok iyi diyebilirim, sadece içinden adaptörü çıkmıyor onun dışında kaliteli makina

Geri