Fazeon F7 kasa alınır mı?

niye çokmu kötü sıfır ne alınabilir
Attığınız linkdeli sistem Ddr4,anakart giriş seviye bu bütçede daha iyileri var.bende pek biligili birisi olmadığım için yanlış öneri vermek istemiyorum o yüzden konu açın dedim.

Pardon işlemciyi değiştirmissiniz onu fark etmedim ama hala parasonı hak etmeyen bir sistem.

Son düzenleme:
ddr4 ram alacam zaten normalde ddr5ler çok pahalı o parayı vermem işlemci 14.nesil neyi giriş seviye anlamadım açıkcası anakart pek iyi değil ama oda az bi parayla değiştirilir diye düşünüyorum
Attığınız linkdeli sistem Ddr4,işlemci giriş seviye,anakart giriş seviye bu bütçede daha iyileri var.bende pek biligili birisi olmadığım için yanlış öneri vermek istemiyorum o yüzden konu açın dedim.

ddr4 ram alacam zaten normalde ddr5ler çok pahalı o parayı vermem işlemci 14.nesil neyi giriş seviye anlamadım açıkcası anakart pek iyi değil ama oda az bi parayla değiştirilir diye düşünüyorum
5070 li,b serisi anakart,ddr5 li sistemler bile var bu bütçede.(2,3k oynuyor aradaki fiyat farkı.)

O anakartta 14400f ile aşağı yukarı aynı performansı verir. Bence başka sistemlere bak bu pahalı.

şuanda bütçe pek yok ilerisi için sordum .
Anladım alacağınız zaman açarsanız dsha net kesin bilgiler gelir ozaman neticede türkiye de yaşıyoruz bugün 10tl olan şey yarın 15tl olabilir 5tl de (aşırı küçük ihtimal) olabilir.

Attığınız linkdeli sistem Ddr4,işlemci giriş seviye,anakart giriş seviye bu bütçede daha iyileri var.bende pek biligili birisi olmadığım için yanlış öneri vermek istemiyorum o yüzden konu açın dedim.

Pardon işlemciyi değiştirmissiniz onu fark etmedim ama hala parasonı hak etmeyen bir sistem.
i5 14600k giriş seviye falan değil orta

Geri