LuXRonaldo
80+
- Reaksiyon skoru
- 5
Ram fıyatları malum uctu 32 gb yapmak yerine, 8+16 yapsam ne olur? Aynı marka ram'i alacagım mhz ve cl degerlerı de aynı olacak.
Şu piyasada ram almak saçmalık eğer almazsam ölürüm biterim seviyesinde değilseniz almamanızı tavsiye ederim. Onun yerine gidin ekran kartınızı veya işlemcinizi upgrade edin.Ram fıyatları malum uctu 32 gb yapmak yerine, 8+16 yapsam ne olur? Aynı marka ram'i alacagım mhz ve cl degerlerı de aynı olacak.
Ddr5 sistem mi mhz ne DDR kaç onu yazın öyle cevap verelim yoksa ddr4 sisteme böyle bir şey yapmak hani boşa para harcamak dan daha kötüRam fıyatları malum uctu 32 gb yapmak yerine, 8+16 yapsam ne olur? Aynı marka ram'i alacagım mhz ve cl degerlerı de aynı olacak.
Her şeyi aldık ram kaldı onu nabıcaz kralŞu piyasada ram almak saçmalık eğer almazsam ölürüm biterim seviyesinde değilseniz almamanızı tavsiye ederim. Onun yerine gidin ekran kartınızı veya işlemcinizi upgrade edin.
Her şeyi aldık ram kaldı onu nabıcaz kral
yapılır 16 tek kit ram zaten 3000 elindekide 1500e giderDDR4 sıstemım fakat ıslemcı ve ekran kartı yukseltmesını yenı yaptım zaten sadece ramler 16 kaldı fivem oynadıgım zamanlar yetersız kalıyor o yuzden yukseltme yapmak ıstıyorum. RX9060XT, r7 5700x kullanıyorum
ne zaman pc hakkında forum acsam ddr4 ıcın para harcanmaz denılıyo sen ne dusunuyorsun? akıl veren cokta para versenıze kardesyapılır 16 tek kit ram zaten 3000 elindekide 1500e gider
cepten çıkçak para çok değil zaten onlar ddr4 sistem kurulmaz diyordur da artık ddr4 sistemlerde mantıklıne zaman pc hakkında forum acsam ddr4 ıcın para harcanmaz denılıyo sen ne dusunuyorsun? akıl veren cokta para versenıze kardes