8+8 GB RAM'DEN 8+16'YA GECMEK MANTIKLI MI?

Reaksiyon skoru
5
Ram fıyatları malum uctu 32 gb yapmak yerine, 8+16 yapsam ne olur? Aynı marka ram'i alacagım mhz ve cl degerlerı de aynı olacak.

Ram fıyatları malum uctu 32 gb yapmak yerine, 8+16 yapsam ne olur? Aynı marka ram'i alacagım mhz ve cl degerlerı de aynı olacak.
Şu piyasada ram almak saçmalık eğer almazsam ölürüm biterim seviyesinde değilseniz almamanızı tavsiye ederim. Onun yerine gidin ekran kartınızı veya işlemcinizi upgrade edin.

Ddr5 sistem mi mhz ne DDR kaç onu yazın öyle cevap verelim yoksa ddr4 sisteme böyle bir şey yapmak hani boşa para harcamak dan daha kötü

Şu piyasada ram almak saçmalık eğer almazsam ölürüm biterim seviyesinde değilseniz almamanızı tavsiye ederim. Onun yerine gidin ekran kartınızı veya işlemcinizi upgrade edin.
Her şeyi aldık ram kaldı onu nabıcaz kral

ram fiyatları hep bu şekilde olmayacak herhalde diye düşünüyorum elbet düşer fiyatları biraz beklemek lazım bence

Ram almak için biraz beklemek daha doğrusu olacaktır diye düşünüyorum

DDR4 sıstemım fakat ıslemcı ve ekran kartı yukseltmesını yenı yaptım zaten sadece ramler 16 kaldı fivem oynadıgım zamanlar yetersız kalıyor o yuzden yukseltme yapmak ıstıyorum. RX9060XT, r7 5700x kullanıyorum

DDR4 sıstemım fakat ıslemcı ve ekran kartı yukseltmesını yenı yaptım zaten sadece ramler 16 kaldı fivem oynadıgım zamanlar yetersız kalıyor o yuzden yukseltme yapmak ıstıyorum. RX9060XT, r7 5700x kullanıyorum
yapılır 16 tek kit ram zaten 3000 elindekide 1500e gider

ne zaman pc hakkında forum acsam ddr4 ıcın para harcanmaz denılıyo sen ne dusunuyorsun? akıl veren cokta para versenıze kardes
cepten çıkçak para çok değil zaten onlar ddr4 sistem kurulmaz diyordur da artık ddr4 sistemlerde mantıklı

Geri