Çözüldü✓ Thermalright mı lianli fanmı

Gırla var biraz araştır. Ses konusunda pwm fansız sessiz siztem dizemezsin.
Ben o zaman yeni bir konu açıyim en iyisi kasa hakkında.pc ben toplamadım yeni kasa alınca kendim takabilirmyiim parçaları zormudur.

Ben o zaman yeni bir konu açıyim en iyisi kasa hakkında.pc ben toplamadım yeni kasa alınca kendim takabilirmyiim parçaları zormudur.
Fan alıyorsaniz ille de wraithtte asiahorse fanlar var konusu da açılmıştı f/p olarak "kağit üstünde iyiler"

Bütçe varsa akvaryum kasa çok iyi tabii ki ama daha iyi bir işlemci alabileceksem şahsen kasayı düşük tutarım

Fan alıyorsaniz ille de wraithtte asiahorse fanlar var konusu da açılmıştı f/p olarak "kağit üstünde iyiler"
Wraith den onca şikayetten sonra hayatta alışveriş etmem.🙂

Tabi çok beğeniyorsan al dünya malı sonuçta

Kasa alsam montajı yapmak zormu yoksa yapabilirmiyim.

Arkadaşlar hepinizin cevapları için teşekkür ederim yeni kasa alıp ayriyetten fan almak bütçemi zorluyor onun yerine f/p thermalright fan almaktan yanayım sanırım.

Yabancı forumlarda birkaç gündür geziniyorum ve lianli fanlar ile ilgili her gün birden fazla probleme denk geliyorum. rgbsi bozulan, uğultu yapan, dönmeyen vs vs. hepsinde çözüm olarak değişim yapılmış, demek ki fazla sıkıntı çıkarıyorlar.

ben olsam thermalright alırdım. thermaltake swafan'da çok iyi duruyor, rgb customization üst düzey olmuş.

Thermalright alacaksanız bu modellerine bakmanızı öneririm

Bunla benim attığımın arasındaki fark nedir.bu dahamı sessiz.

Kendi sitesinden teknik özelliklerine bakıp kıyasalayabilirsiniz. Ayrıca bu fanlarda papatya bağlantı dedigimiz olay da mevcut tasarım olarakta daha güncel lian li fanlarına benziyor.
Youtube da bi kaç videosu mevcut buyrun link bırakıyorum

Bir de bu fanların yeni serisi çıktı şuan tr pazarında yok ama gaminggen den aldığım bilgiye göre haziran ayında gelmesi planlanıyor yeni modeli de bu

Kendi sitesinden teknik özelliklerine bakıp kıyasalayabilirsiniz. Ayrıca bu fanlarda papatya bağlantı dedigimiz olay da mevcut tasarım olarakta daha güncel lian li fanlarına benziyor.
Youtube da bi kaç videosu mevcut buyrun link bırakıyorum

Bir de bu fanların yeni serisi çıktı şuan tr pazarında yok ama gaminggen den aldığım bilgiye göre haziran ayında gelmesi planlanıyor yeni modeli de bu

Tamamdır teşekkür ederim bi bakim.

Geri