🔥İndirim Apple Airpods 4. Nesil 6.539,00 TL

DrequanN

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
350
ürün gerçekten başarılı 1-3 aydır deniyorum başarılı android kullanan biri almazsa almak istiyen olursada tavsiye etmem kısıtlı özellik kullanır apple varsa yada ekosistem yapıyorsan direk alınır

Ürün Linki

İndirim yok, en tepe fiyatta. Geçen gün 5900₺ falandı kupon avantajı da vardı.

1771187346388.webp

özellikle mi paylaşıyorsunuz bilmiyorum ama akakçe grafiği okumak zor değil ortaokulda öğretiyorlar.

eğer 4 alacaksanız anc olanı almak daha mantıklı kendim pro2 kullanıyorum 4 anc yi denedikten sonra slikon kulaklığı pişmanlık olarak görmeye başladım

eğer 4 alacaksanız anc olanı almak daha mantıklı kendim pro2 kullanıyorum 4 anc yi denedikten sonra slikon kulaklığı pişmanlık olarak görmeye başladım
hocam yakın zamanda almayı düşünüyorum. neden bu şekilde düşünüyorsunuz ben sadece pro 2 bi tık daha eski nesil olduğu için tercih etmek istemedim ama silikon olmasından dolayı onu da düşünmedim değil

Hocam 4 anc nin gürültü engellemesi ve ses kalitesi gayet iyi, 4 anc yi denerken pro 2 ile arasında silikon kulaklığı saatlerce kullanınca duyduğum rahatsızlıklığa değecek bir fark asla görmedim kaldıki pro2 deki konum vs gibi önemli özellikler 4de de var zaten

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,947
Üyeler
192,840
Son üye
Kingg
Geri