Öneri A1 Ehliyet ile 125cc Motor Alınmalı mı?

Kratos2008

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,217
Babalar sımdı ben suan a1 ehliyet alıp yazın mayıs bası gibi motor alabilirim 100 120k bütceyle 125lik bir motor yada seneye a2 alıp nisanda motoru seneye mayıs gibi cekebilirim sizce napayım bide a2 alınca a1 almamız lazımmı gene

18 yaşını doldurduktan sonra direkt a2 alınıyor, a1 yanında geliyor

A2 al sonra istersen 125 cc alırsın istersen 600cc alırsın ama a1 alırsan sadece 125cc alabilirsin sonra ehliyeti yükseltmek isteyeceksin tekrar para

Babalar sımdı ben suan a1 ehliyet alıp yazın mayıs bası gibi motor alabilirim 100 120k bütceyle 125lik bir motor yada seneye a2 alıp nisanda motoru seneye mayıs gibi cekebilirim sizce napayım bide a2 alınca a1 almamız lazımmı gene
a2 aldığın zaman a1 almaya ne gerek var. Ki zaten alamıyorsun
a2 zaten 35kw ya kadar sürebiliyor.
birde şöyle bir durum var eğer a2 ye yaşın tutuyorsa direk a2 almak daha mantıklı.
A1 fiyatı bizde 11k
A2 fiyatı 12.5k
ilden ile değişir fakat aralarında hiçbir zaman uçurum olmaz

Bence direkt 600 e kadar alman mantıklı ama motosiklet insanı yoruyor, şehiriçi scooter al geç bence hatta 50'den 125'e yükseltilenlerden al geç, sigorta derdin olmaz B ehliyetin varsa kullanabiliyorsun falan gayet kullanışlı oluyor

a2 aldığın zaman a1 almaya ne gerek var. Ki zaten alamıyorsun
a2 zaten 35kw ya kadar sürebiliyor.
birde şöyle bir durum var eğer a2 ye yaşın tutuyorsa direk a2 almak daha mantıklı.
A1 fiyatı bizde 11k
A2 fiyatı 12.5k
ilden ile değişir fakat aralarında hiçbir zaman uçurum olmaz
hocam yok şeyden sordum bı sene ıcın degermı de cok kullanmayacagım zaten en ıyısı seneyı bekliyeyim a2 alınca daha yuksek motor alıcam yazmayı unutmusum onu bide 2 ehliyet almıcam daha okey geldi böyle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bence direkt 600 e kadar alman mantıklı ama motosiklet insanı yoruyor, şehiriçi scooter al geç bence hatta 50'den 125'e yükseltilenlerden al geç, sigorta derdin olmaz B ehliyetin varsa kullanabiliyorsun falan gayet kullanışlı oluyor
usta ne kadar sürer a2 başvuru yaptıktan sonra almam ve kolaymı ben suan motor suruyorum zaten kurye olarak

hocam yok şeyden sordum bı sene ıcın degermı de cok kullanmayacagım zaten en ıyısı seneyı bekliyeyim a2 alınca daha yuksek motor alıcam yazmayı unutmusum onu bide 2 ehliyet almıcam daha okey geldi böyle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

usta ne kadar sürer a2 başvuru yaptıktan sonra almam ve kolaymı ben suan motor suruyorum zaten kurye olarak
eğer kursun yoğunluğu fazla değilse.
herhangi bir ayın 10 un dan önce başvurursan o ayın 20 sinden sonra yazılı sınava girersin. Başarılı olursan diğer ay direksiyona girersin
totalde 1.5-2 ay sürer

eğer kursun yoğunluğu fazla değilse.
herhangi bir ayın 10 un dan önce başvurursan o ayın 20 sinden sonra yazılı sınava girersin. Başarılı olursan diğer ay direksiyona girersin
totalde 1.5-2 ay sürer
usta motor ne önerirsin a2 z500 nasıl guzel duruyo

xmax 250 var bende 3 senedir ehliyetsiz biniyordum. vitesli motor hiç sürmemiştim. a yazıldım direk aldım biz motora binmiyormuşuz hız olarak onu farkettim mt07 neymiş yav :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,312
Üyeler
189,061
Son üye
aytugelmas
Geri